!!!!!!!!!!!ATP World Tour Finals, London | 09 -16 ноември, 2014 |

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сервер губи тај брејк со 7-0 :pos::pos::pos: :LOL:
Иначе Федерер денес ја доби 10-та јубилејна награда за фер плеј, именувана по неговиот тренер. А во денот кога ја доби наградата го гаѓаше Раониќ на мрежа директно во телото и притоа не се извини ама се издра јако cmooooooooooon. :pos: (y)

E да бе, за се ќе се извинува сега. Новак не се извини а го погоди, овај ќе се извинува оти го гаѓал. пссс. :D

E да бе, за се ќе се извинува сега. Новак не се извини а го погоди, овај ќе се извинува оти го гаѓал. пссс. :D
Спортски е и етички да се ивиниш кога противникот ќе го погодиш со топчето на мрежа, кога ќе удриш топка со рамката од рекетот, кога несакајќи ќе погодиш линија... Федерер никогаш не го прави ова, а 10 пати ја добива Едберг наградата. :гик:

Шала на страна не дека Федерер е прљав играч ама има играчи што се повеќе фер плеј од него, дефинитивно.

Спортски е и етички да се ивиниш кога противникот ќе го погодиш со топчето на мрежа, кога ќе удриш топка со рамката од рекетот, кога несакајќи ќе погодиш линија... Федерер никогаш не го прави ова, а 10 пати ја добива Едберг наградата. :гик:

Шала на страна не дека Федерер е прљав играч ама има играчи што се повеќе фер плеј од него, дефинитивно.
Cilic is a great sport and allows Tsonga to play …: http://youtu.be/DAIIOAelWvQ
На пример вака нешто?

Да, ама за разлика од Надал кој секој натпревар добива опомена за прекорачување на времето измеѓу дава поени, глумата на Мареј при секој меч како е уморен, јачењето како ненормален на Новак, нити еден сегмент од ова го нема кај Роџер.

Да, ама за разлика од Надал кој секој натпревар добива опомена за прекорачување на времето измеѓу дава поени, глумата на Мареј при секој меч како е уморен, јачењето како ненормален на Новак, нити еден сегмент од ова го нема кај Роџер.
Значи светскиот тенис се сведува на таа 4ка? Фак лоџик атп.

Па ја не реков дека Надал треба да ја земе, него оние погоре што ги набројав. Иначе не ми се копаат клипови сега, немој да мислиш дека ФЕдерер е совршен. Има моменти каде го има пцуено боксот на Новак, моменти каде од нервоза на Надал му има речено да побара челенџ откако му заби винер, моменти каде пцуе по публика итн итн...

Значи светскиот тенис се сведува на таа 4ка? Фак лоџик атп.

Не би требало да се сведува, ама се сведува. Сигурен сум дека во блиска иднина, додека се овие 4ца активни, само тие ќе ја освојуваат. А за мене, победник требаше да биде Нишикори, само јебига, нема такво реноме како овие горниве.[DOUBLEPOST=1415624798][/DOUBLEPOST]
Па ја не реков дека Надал треба да ја земе, него оние погоре што ги набројав. Иначе не ми се копаат клипови сега, немој да мислиш дека ФЕдерер е совршен. Има моменти каде го има пцуено боксот на Новак, моменти каде од нервоза на Надал му има речено да побара челенџ откако му заби винер, моменти каде пцуе по публика итн итн...

Не, не, не велам и јас дека е совршен, ама сметам дека има стекнато подобро реноме од сите други баш за тие работи погоре што ти ги набројав што ги прават другите а тој не. А дека не е, не е за 10 пати да ја освои. :)

Има некој што го сака Бердих? Мислам дека ни мајка му не навива за него.

Има некој што го сака Бердих? Мислам дека ни мајка му не навива за него.
hi-res-151308514_crop_north.jpg

Зар треба некој друг да го сака? :D

Леле Бердих аууууууууууууууу :pos::pos::pos: :LOL:
Иди си бе дома вошкар, срам за спортот си.

Иначе му пишав на Драган Николовски од МТВ зошто не даваат пренос од мечот Вавринка-Бердих, ми рече дека денес и утре ќе вршеле пренос од собраниските седници.
coffee.gif

ЛабаФко, само кај нас го има ова.

Не знам што бара бердих во Лондон па човекот е изгубен скрос изгледа го згрешил турнирот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom