Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Може да има поголеми дрва од Кордоба? Играч повеќе, нереализиран пенал, домашен терен....што треба повеќе од ова за ПРВА победа од август наваму? Во најнизок ранг да ве дисквалификуваат камења едни.

Иначе последните неколку кола ги пратам Франција втора лига по 7 од 8 утакмици изглеваат 2+ цела. А по 1,45 коефициент имаат. Утре мора да се проба на нив, ваљда нема да им текне да заебат... мада јас кога пробувам секогаш тогаш одмараат напаѓачите.
Си седам денес в кладилница го листам тоа билтенот и видов француска втора лига и ми текна на муабетов твој. И си викам за вечерва да ги пишам сите 2+ освен една. Ајде нека биди Дијон (Дижон како и да се) таа што ќе ја скокнам. Е арно ама се премислив и решив да не уплаќам туку и јас да следам 1 коло или 2 кола да видам што како. И влезе тикетот а не го уплатив :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
fuuuuuuuuu.jpg

Денес не уплатив и све влезе а Мадервил ке го лупав 1Х и тоа на 80% од париве шо ги иам кој кур 1.70 па и данди фаворит коа они се години наназад се тим шо на гости е очај

Utre DAG I REDili ke me vratat ili pravam podolga pauza od kladilnicive
te molam utre neka ja vrti DAG i RED ili 1-2 ili 2-1 samo toa drugo nisto nejkam

Она кога идеш во кладилница да ја гледаш последната утакмица што ти е на тикет...па си носиш и опрема за кршење на телевизори ако те заебе у 90та

10635951_405516052933327_2506712221321482767_n.png

Се гледа дека чикава е ептен насекиран за спортскава.

Си седам денес в кладилница го листам тоа билтенот и видов француска втора лига и ми текна на муабетов твој. И си викам за вечерва да ги пишам сите 2+ освен една. Ајде нека биди Дијон (Дижон како и да се) таа што ќе ја скокнам. Е арно ама се премислив и решив да не уплаќам туку и јас да следам 1 коло или 2 кола да видам што како. И влезе тикетот а не го уплатив :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
fuuuuuuuuu.jpg
:pos:

А јас па ги пишав и Холанѓаните и ме заебаа само Јонг ПСВ за 1600. Педерска работа еј. Глуп сум ептен еве и на темава пишав оти 7 ќе испаднат ама мораше и за Холанѓаните да се фатам. :facepalm: И штета што не си уплатил, ќе требаше да ме частиш после. Бар частовка да добиев ако не нешто друго. :icon_mrgr:

Повелете линк од еден „мајстор“ али стварно е мајстор. Има и негов форум каде што влетуваат доста добри инфо.

денеска у марбет ќе пишам 20 утакмици 2-6 гола и ќе идам пред 11 саат за да фатам happy hour. имам на пик еден куп утакмици, со 100-че уплата имаш горе доле добивка една просечна плата, ако не и повеќе. Што ги ебам ќе ги сечам :D

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom