Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Прoбaјте нa ситнo Силкебoрг 1 -2 a мoже и 2 -1. Глеaм дoстa е игрaнa, ништo чуднo дa јa дaде.

nekoj sto prati kosarka , gledam valencia tipuvaat 1 1.35 koef , a oni imaat 3 izgubeni , zosto tolku mal koef i dali se isplati da se igra ?

Oф, Дижон ја имам на голови, каква мртва утакмица :facepalm:

Paris kosarkata 1-1 ja imav i gubea 15-27(se otkazav),pa napravija 37-29 i poluvreme zavrsuvaat 37-37.2 minuti i nesto kos ne dadoa.:pos::pos::pos::pos::mad:

Значи ја имам Болтон 1+1 и Виган гаѓа 2 стативи, да ти ебам малерот

Значи ја имам Болтон 1+1 и Виган гаѓа 2 стативи, да ти ебам малерот

Ја фаќам цела Франција 2, 2+ на право, Анжер даваат гол, 2-3 шанси 1 на 1 со голман.
Почна да притиска Дижон за изедначувачки гол, голманот вади шут под пречка, иде топката у корнер, од корнер играч ја вади од линија.
Минути подоцна, добиваат Дижон црвен и толку, спласна све.

Забавата иде даље.

Херта и Кордоба ги имам индивидуални тотали, +5 корни.
Овие првите губат 0-1, и не можат да притиснат за изедначување.

Вторите пак, се живи примери како кога не иде, не иде.
Имаат скоро пола саат играч повеќе, 1 корна уште немаат.

Ја фаќам цела Франција 2, 2+ на право, Анжер даваат гол, 2-3 шанси 1 на 1 со голман.
Почна да притиска Дижон за изедначувачки гол, голманот вади шут под пречка, иде топката у корнер, од корнер играч ја вади од линија.
Минути подоцна, добиваат Дижон црвен и толку, спласна све.

Забавата иде даље.

Херта и Кордоба ги имам индивидуални тотали, +5 корни.
Овие првите губат 0-1, и не можат да притиснат за изедначување.

Вторите пак, се живи примери како кога не иде, не иде.
Имаат скоро пола саат играч повеќе, 1 корна уште немаат.

Многу малери има кајганава, а ставам тикет у добивка, следните недела дена потоп :icon_lol:[DOUBLEPOST=1415394905][/DOUBLEPOST]ц ц ц ете ти 2 гола за 10 минути у второ...

Последно уредено:
nekoj nba tip za vecer da se prati ?[DOUBLEPOST=1415395213][/DOUBLEPOST]
Многу малери има кајганава, а ставам тикет у добивка, следните недела дена потоп :icon_lol:[DOUBLEPOST=1415394905][/DOUBLEPOST]ц ц ц ете ти 2 гола за 10 минути у второ...
druze daj nekoj tip od nba ako imas :D

Многу малери има кајганава, а ставам тикет у добивка, следните недела дена потоп :icon_lol:
Со некого го праев муабетов дали со @Stefan-kobe или @wARMAN69 или може некој друг беше абе а сликав ливче го постирав било таму било на ФБ месец дена утопија еве последно шо постирав пред месец дена и од тогаш сум во тежок минус

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom