Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Denes najigrani bea na prvo mesto manchester city pa celzi pa psg itn. Mora da ima nekoja bomba so ke spasi kladilnicite

И ова е една од поголемите глупости кој еден просечен македонски играч по кладилници ги мантра во немоќ.

Вчера, Sporting Lisbon - Shalke 04 / 1&GG ( 4-2 ) коеф. 3.80, Мaribor - Chelsea / GG ( 1-1 ) коеф. 2.1

Денес AS Saint-Étienne - Inter Milan / 1&GG * коеф. 5.10 :D Аирлија работа ајде...

EDIT:

Плус:
Wolfsburg - Krasnodar / 1
Guingamp - Din. Minsk / 1
Everton - Lille / 1
Besiktas - Partizan / 1

коеф. * 7.00
Не знам дали си забележал ама сите 3 натпревари досега Ст.Етјен ги одиграл 0-0 во ЛЕ. А и кога ќе видиш дека противник му е Интер се ќе ти стане јасно.

Има ли некој што би ја играл денес Tottenham 2 , чисто мислење зашо мене некако несигурна ми е ..

Абе сега ги гледав случајно ЕЛ натпреварите и два посебно ми влегоа во око.

Севиља-Стандард 1 (Т1 или пак 1&Т1)
и посебно ми влезе во око Волфсбург-Краснодар кој за кец има 1.45... На гости ги сокршија 2-4 и голови им даваа како сакат. Баш гледав хајлајтс. Одличен кец ми стои или Т1 или некоја комбинација.

Дајте уште некој тип каде што им гори под газот за пласман, а играат против послаби тимови.

Нема анализи кај овие од Лига Европа бачко пукај што прво ти дојде на памет, превара тешка се овие.

Море да му ебам неписмениот троицки ... не знаев што да пишам уште една утакмица и ајде на супертип него 1 го ставив ... тој кретен изгуби...

Кoлку е грaницaтa денес зa ПСЖ?

Хендикеп е 2.5, јас би ги одбегнал, и овие Данкерк немаат вода у очи ама ПСЖ е сеуште несигурен плус сеа ова е прв меч по паузата за репрезентации.

Иначе ова ГГ1 + ГГ2 е добра игра за сингл. Вчера тоа ја имав Спортинг - Шалке. Шо мислите денес кој би можел така да испадне?

Погледот првично ми паѓа на Загреб - Салцбург и Динако К. - Алборг.

Хендикеп е 2.5, јас би ги одбегнал, и овие Данкерк немаат вода у очи ама ПСЖ е сеуште несигурен плус сеа ова е прв меч по паузата за репрезентации.
Ма сеа видов за Данкерк е 26.5 во Спортлајф. Мислам дека нема шанси да дадат толку.

Ма сеа видов за Данкерк е 26.5 во Спортлајф. Мислам дека нема шанси да дадат толку.

Нема да чуди и да дадат, ПСЖ на сите утакмици на гости досеа прими 30+ гола. :)

Psg nisto cudno da izgubi vo Dankerk.
3.15 koef,meraci.
Vredi da se proba.
Dankerk e opasen tim.
Stom izgubija od St Rafael i Samberi zosto da ne izgubat od aktuelnite sampioni?
Mnogu izednacena e ligata,silna,ima 10 ina dosta solidni ekipi koi mozat da tepaat sekogo,no i da izgubat od sekogo.
Inace okolu golovite.
Dankerk obicno igra bavno,dosadno,imaat dobra odbrana i mnogu soliden golman.
Ako nema raspilozeni suteri vo Psg,pred se mislam na Hansen tesko deka ke dadat mnogu golovi.
Moj tip pobeda na Dankerk,za posigurno mozi i h1,ama vaka barem da se izvadi maksimum od mecot,so ogled deka denesnata ponuda e slaba.
Pa podobro da se izigra so nekoja kosarka otkolku so fudbalite.
Stom ima Uefa kup da ti ebam denot da ti ebam,pobrzo teatar bi gledal otkolku toa kvazi "kvalitetno"natprevaruvanje.

толку време се кладам, а никогаш не сум пробал хендикеп.. може некој да ми објасни накратко како се пишат хендикепиве?
еве пример за денес
Данкерк - Псж H1 1.5 @1.95 во Спортлајф
позз

толку време се кладам, а никогаш не сум пробал хендикеп.. може некој да ми објасни накратко како се пишат хендикепиве?
еве пример за денес
Данкерк - Псж H1 1.5 @1.95 во Спортлајф
позз
Типов значи да не изгуби Данкерк 2 разлика

А се пишува: 1 хен.

Барем ја така си го пишувам :D

Коефициентот на Лацко против Мелцер е во пад. Мелцер цела година влечи повреди, вчера се мачеше со еден no name Унгарец. а Лацко игра на домашен терен и е втор носител на турнирот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom