Момци ве молам за информација, далечинско универзално за клими ( инвертер Панасоник поточно) каде може да се купи... Сетек,Нептун и сличните могуче е да има, на веб сајтовите не можам да најдам....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
VideoData прво прашај ги, они сервисираа панасоник порано(тие од Техномаркет), и по огласиве, пазар3 имаш сервисери за клими, може и оригинално да ти најдат, види што модел е дањинското па јавувај се. а вероватно и на битпазар треба да видишМомци ве молам за информација, далечинско универзално за клими ( инвертер Панасоник поточно) каде може да се купи... Сетек,Нептун и сличните могуче е да има, на веб сајтовите не можам да најдам....
nmarkovski
Aj vidi kaj tebe kolku pari e MSZ-FH35VE/MUZ-FH50VE 2013 bidejki jas koga prasav mi kazaa okolu 109000den sto ne korenspodira razlikata so MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VE 2013 koja e 64000DEN
I vo Gr i vo Bg ne e tolku golema razlikata, pa mozebi nesto imaat utka vo cenata, pa za toa da se prasa povtorno i na drugo mesto
Isto i nekoj drugite forumdzii ako ima nekakva informacija okolu ova
Pod montaza se razbira kompletno se nivno kako i gipsiranje. Edino sam treba da si izbrishih prashina (ili soprugata, toa e individualno)Под “монтажа“ се подразбира материјал и работна рака или само работна рака а материјалот сам да го купиш ?
умре времето на термопечки не се исплатливи јас имам дома за украс ми е ако сакаш ке ти ја продадам , само инвертер е лекот ама добар инвертер да те згрее како што се toshiba'mitsubishi,gree . јас кога ја користев термопечката само дебели сметки плакав а да не зборам ако ја пуштиш да испушти топлина отиде за 15 минутиИзвинете што ви ја прекинувам дискусијата за климатезери, но мене ме интересира каде може да се најдат нови термопечки во Скопје?
Google ми дава само понуди за половни термопечки![]()
ја читам темава и неможам да верувам што се прочитувам во нејзе... луѓе.. мислите ли вие на своето здравје? плус давам предлог да се смени делот од насловот кај што пишува греење во ПРИГРЕВАЊЕ... 99% сте удриле дискусија на клими... клима па клима... стигате до баснословни суми за клими во некои постови, суми кои ни под разно нетреба да бидат дискутабилни за ЕДНО ГРЕНО ТЕЛО
ВО ЕДНА СОБА-ПРОСТОРИЈА...
греење подразбира греење на цел стан-куќа... со клима не е греење... со клима е пригревање...
Не ставаш линк до твојот сајт ?ја читам темава и неможам да верувам што се прочитувам во нејзе... луѓе.. мислите ли вие на своето здравје? плус давам предлог да се смени делот од насловот кај што пишува греење во ПРИГРЕВАЊЕ... 99% сте удриле дискусија на клими... клима па клима... стигате до баснословни суми за клими во некои постови, суми кои ни под разно нетреба да бидат дискутабилни за ЕДНО ГРЕНО ТЕЛО ВО ЕДНА СОБА-ПРОСТОРИЈА...
греење подразбира греење на цел стан-куќа... со клима не е греење... со клима е пригревање...
браво мајсторе за постот сега идам од кај еден другар не оти е топло времето ама кај нив дневна соба 45-50м2 ја грејат со алфа плам и прават во било кое време од годината од 26 па нагоре да седиш по кратки ракави. Нека се јави некој тука со било која клима квалитетна дека така се грее во најладните денови му пуштам рака веднаш и нема да коментирам ништо повеќеја читам темава и неможам да верувам што се прочитувам во нејзе... луѓе.. мислите ли вие на своето здравје? плус давам предлог да се смени делот од насловот кај што пишува греење во ПРИГРЕВАЊЕ... 99% сте удриле дискусија на клими... клима па клима... стигате до баснословни суми за клими во некои постови, суми кои ни под разно нетреба да бидат дискутабилни за ЕДНО ГРЕНО ТЕЛО ВО ЕДНА СОБА-ПРОСТОРИЈА...