Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да ја пишам јас ќе видиш колку нема штедење играчи. :D
Читам нејќеле да патуваат Металург, треба да изгубат реално...
веројатно ке ја одложат нема да е првпат вакво нешо у сеха

Zagrep PPD - Metalurg 1 1.56 (betcity)
-1.5 H1 1.77
Sportlife nema koef za 1

Ставро кај си бе да ме просветлиш со законот за големи броеви, математиката, физиката и географијата дека се фактори во спортската? Арсенал 3-0 до 60та, прима гол од офсајд за 3-1 и примаат гол во 90та за 3-3. Несреќа? Ма нееее.

Ах бе дете бе, се игра ли на таков натпревар каде на Арсенал му е обезбеден пролаз во следната фаза и едноставно не вреди коефициентот бидејќи Андерлехт не е наивна екипа. Има време ќе научите. Јас би постирал тука тикет од мојата денешна добивка но не сакам бидејќи може да ве лупне инфаркт. И не се обидувај да ми вратиш нешто со твојот ефтин сарказам.

Ах бе дете бе, се игра ли на таков натпревар каде на Арсенал му е обезбеден пролаз во следната фаза и едноставно не вреди коефициентот бидејќи Андерлехт не е наивна екипа. Има време ќе научите. Јас би постирал тука тикет од мојата денешна добивка но не сакам бидејќи може да ве лупне инфаркт. И не се обидувај да ми вратиш нешто со твојот ефтин сарказам.
Заборави да напишеш: Тркало едно неписмено. :D

Ќе стигни конфирмација кога Роналдо ќе му ја издупи глата на Мињоле

Абе тапата му ја дупнаја и на Ливерпул и на Мињоле. :icon_lol:

Знам и јас некогаш да направам апла лоша проценка ама како тебе што ти идат контра утакмиците што ги типуваш ... :)

Ставро кај си бе да ме просветлиш со законот за големи броеви, математиката, физиката и географијата дека се фактори во спортската? Арсенал 3-0 до 60та, прима гол од офсајд за 3-1 и примаат гол во 90та за 3-3. Несреќа? Ма нееее.
Ставро убаво вика само не го сфаќате. Премногу драматизирате при секој промашен бет, како вие сте несреќни, баш тоа вас ви се случило, а тоа не би се случувало ако би играле поедноставно, како што вика тој, дури и со екипи кои ги нема на ТВ.
Значи да имаш некој буџет од 50000-100000 да речеме, да бидеш подготвен да ги изгубиш да речеме за месец дена и да играш така како што вика тој. Е сеа вие немате, немам ни јас, па затоа мораме да редиме по 3-4 утакмици и колку повеќе се толку поголеми шанси за да промашиш.

za utre mislam deka ova e dobitno , kako i sekogas :ROFLMAO::ROFLMAO:

Attachments

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    6,3 KB · Прегледи: 32
Ставро убаво вика само не го сфаќате. Премногу драматизирате при секој промашен бет, како вие сте несреќни, баш тоа вас ви се случило, а тоа не би се случувало ако би играле поедноставно, како што вика тој, дури и со екипи кои ги нема на ТВ.
Значи да имаш некој буџет од 50000-100000 да речеме, да бидеш подготвен да ги изгубиш да речеме за месец дена и да играш така како што вика тој. Е сеа вие немате, немам ни јас, па затоа мораме да редиме по 3-4 утакмици и колку повеќе се толку поголеми шанси за да промашиш.
Знам јас што вика Ставро и на што мисли, само пробува топла вода да ми продаде на мене, а и на некои членови тука, а очигледно е дека не може. Долго време се бафтам со оваа работа и знам како е и да имаш и да немаш пари. Денес имав 4 утакмици: Болели, Сепи, Ржешов (или како и да се викаат) одбојка и Арсенал 1. И? Законот за големите броеви го направи 3-3 Андерлехт? Или бедната среќа, односно неспособноста на Арсенал?
Седам одсабајле и се мислам како да изиграм и си викам од 8 утакмици доста фаворити има, само една ќе изиграм, пошо сигурно ќе се преврти некоја. И викам Арсенал ќе тепа што кур, овие без Дефур и Суарез, плус отпишани се веќе, ќе си тепаат лагано. Нема везе што заеба, начинот ме нервира. Што кур не изгубија матер да им ебам, а не вака 3 гола прокоцкаа.

И да, ќе заборевев, ме нервира кај Ставро што пробува да наметнува мислење безвезе, пошо ако некој се решил да брка пример ГГ1 нека брка, остај го, заеби и математика и веројатност и врагови. Познавам еден куп луѓе што играат спортска колку за занимација и бркаат астрономски добивки.

П.с. За утре Барса т2 и Сити 1 (у превод Барса 0-1 точен и Сити 2-2)

Целата поента од тоа што го сфатив е дека некој ја имал Х или Х2. Едноставно она што е несреќа за тебе и твојот тип, за друг и за различен тип може да биде голема среќа.

Целата поента од тоа што го сфатив е дека некој ја имал Х или Х2. Едноставно она што е несреќа за тебе и твојот тип, за друг и за различен тип може да биде голема среќа.
Брат ја го сфаќам Ставро, он не верува во среќа/несреќа, некој верува и тоа е тоа. Само искористив шанса да го пецнам, ништо страшно. :D

Стефан нема врска бе друже сите не сјеба Арсенал не си сам.

Prosečni kladioničar

................... :pos:
10297621_403877196430546_5351488819127659967_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom