Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
10297621_403877196430546_5351488819127659967_n.jpg

Тоа е тоа.. срамота бе куртонс.. срамота. А и прелазиве си влегоа убаво :/

А сум имал и едно ливче на 50 ... Арсенал Х, Јуве Х хахаха ебате Олимпијакос 2 гола за една минута примаат :pos:

Најдов и јас кога прелази да бркам :facepalm:
утре Brentford 2-1 ја пробувам и оваа ако не испадни не бркам веќе такви срања на жими курот.

Исти пенис , дали си играл 2/1 или ке си ја играл арсенал на лифче. Ја играв 2/1 ама ако играв лифче ке ги играв арсенал 100посто така да исто куре :D

Арсенал :facepalm::facepalm:
ај остај Арсенал, ми Бенфика ја имам Х2 или 2+ оно ти дава 1-0 :sick::sick:
Бенфика беше 1х чиста или 0-2
Не дека зборам после утакмица ама така е :coffee:
А за Арсенал на 2-0 ја заокружив. Зато што сам заокружио :D[DOUBLEPOST=1415139201][/DOUBLEPOST]Инаку утре полагам, границата е 40.5. (со 41 се полага) За + коефициентот е 300 а за минус 1.01 и како што врви времето ќе ја блокираат. Џони имаш уште малку време да уплатиш на минус и да се надеваме дека ќе си на ниво. Тргнувај!!

Последно уредено:
Benfica : Monaco 0-2
B. Dortmund : Galatasaray ГГ
Juventus : Olympiakos 1 и 3+
Real Madrid : Liverpool ГГ
Arsenal : Anderlecht T1 2+

15,5 коефициент :D
Ах, Ливерпул бе, на последни 5 утакмици само еден гол имаат дадено, сега со Челзи сабота исто ќе ги бркам ГГ.

e uste arsenal da pobedese taman rabota, ne mu trebase pobedata na arsenal i so bod zadovolni se posekako prvi nemaja sansa pred dortmund da bidat i si podnamestija malce

Nottingham ,два у кец во копачка 25, во спортлајф 20. кец у два исто по 25.

Ставро кај си бе да ме просветлиш со законот за големи броеви, математиката, физиката и географијата дека се фактори во спортската? Арсенал 3-0 до 60та, прима гол од офсајд за 3-1 и примаат гол во 90та за 3-3. Несреќа? Ма нееее.

Загреб-Металург -1.5 1.75 во Бетсити.Ко што читам ептен е во криза Металург па работата е стигната до тоа да не ни идат во Металург башка што најверојатно не ни тренираат.Вујо знае да користи вакви шанси,викендов немаат ЛШ Загреб така нема штедење на играчи.

Да ја пишам јас ќе видиш колку нема штедење играчи. :D
Читам нејќеле да патуваат Металург, треба да изгубат реално...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom