dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.366
Ако не игра..ПСЖ 0до2Не, мислам дека нема да игра.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако не игра..ПСЖ 0до2Не, мислам дека нема да игра.
веројатно ке ја одложат нема да е првпат вакво нешо у сехаДа ја пишам јас ќе видиш колку нема штедење играчи.
Читам нејќеле да патуваат Металург, треба да изгубат реално...
Ставро кај си бе да ме просветлиш со законот за големи броеви, математиката, физиката и географијата дека се фактори во спортската? Арсенал 3-0 до 60та, прима гол од офсајд за 3-1 и примаат гол во 90та за 3-3. Несреќа? Ма нееее.
Заборави да напишеш: Тркало едно неписмено.Ах бе дете бе, се игра ли на таков натпревар каде на Арсенал му е обезбеден пролаз во следната фаза и едноставно не вреди коефициентот бидејќи Андерлехт не е наивна екипа. Има време ќе научите. Јас би постирал тука тикет од мојата денешна добивка но не сакам бидејќи може да ве лупне инфаркт. И не се обидувај да ми вратиш нешто со твојот ефтин сарказам.
Ќе стигни конфирмација кога Роналдо ќе му ја издупи глата на Мињоле
Ставро убаво вика само не го сфаќате. Премногу драматизирате при секој промашен бет, како вие сте несреќни, баш тоа вас ви се случило, а тоа не би се случувало ако би играле поедноставно, како што вика тој, дури и со екипи кои ги нема на ТВ.Ставро кај си бе да ме просветлиш со законот за големи броеви, математиката, физиката и географијата дека се фактори во спортската? Арсенал 3-0 до 60та, прима гол од офсајд за 3-1 и примаат гол во 90та за 3-3. Несреќа? Ма нееее.
Знам јас што вика Ставро и на што мисли, само пробува топла вода да ми продаде на мене, а и на некои членови тука, а очигледно е дека не може. Долго време се бафтам со оваа работа и знам како е и да имаш и да немаш пари. Денес имав 4 утакмици: Болели, Сепи, Ржешов (или како и да се викаат) одбојка и Арсенал 1. И? Законот за големите броеви го направи 3-3 Андерлехт? Или бедната среќа, односно неспособноста на Арсенал?Ставро убаво вика само не го сфаќате. Премногу драматизирате при секој промашен бет, како вие сте несреќни, баш тоа вас ви се случило, а тоа не би се случувало ако би играле поедноставно, како што вика тој, дури и со екипи кои ги нема на ТВ.
Значи да имаш некој буџет од 50000-100000 да речеме, да бидеш подготвен да ги изгубиш да речеме за месец дена и да играш така како што вика тој. Е сеа вие немате, немам ни јас, па затоа мораме да редиме по 3-4 утакмици и колку повеќе се толку поголеми шанси за да промашиш.
Целата поента од тоа што го сфатив е дека некој ја имал Х или Х2. Едноставно она што е несреќа за тебе и твојот тип, за друг и за различен тип може да биде голема среќа.Ставро кај си бе да ме просветлиш со законот за големи броеви, математиката, физиката и географијата дека се фактори во спортската? Арсенал 3-0 до 60та, прима гол од офсајд за 3-1 и примаат гол во 90та за 3-3. Несреќа? Ма нееее.
Брат ја го сфаќам Ставро, он не верува во среќа/несреќа, некој верува и тоа е тоа. Само искористив шанса да го пецнам, ништо страшно.Целата поента од тоа што го сфатив е дека некој ја имал Х или Х2. Едноставно она што е несреќа за тебе и твојот тип, за друг и за различен тип може да биде голема среќа.
Денес oсвен Арсенaл 1-Х ништo другo oд прелaзиве не влезеСтавајте утре прелази со време...![]()