UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Слаба е Премиер, од вечерва и званично тоа. Чим Арсенал со Санчез изваде само нерешено со Андерлехт ... пиши пропало. Е не е ова Барнли ... или лестер.[DOUBLEPOST=1415139560][/DOUBLEPOST]
Ама
ама
амаа.......
не знаев дека учество значи и трофеј
:(

Добро бе, личиш дека знајш нешто ?

30800.jpg

Абе остај го, ништо не знај. Сега вероватно си ги пакува белите знаменца за во б`лгарија. :D

Не, уште ништо немам спакувано. Ќе ми треба некој навивач на МанУТД што беше у Бугарска, да навива за Роналдо, да ми даде совет.

Не, уште ништо немам спакувано. Ќе ми треба некој навивач на МанУТД што беше у Бугарска, да навива за Роналдо, да ми даде совет.

Појди кај шо гледаат од фан клубот, фрли ја картата и тој шо ќе ја преживеј тепачката ќе иди со тебе. :D

Мисллам дека Морено заслужи црвен за стартот врз Бејл и среќа што не го доби, зошто ќе биде потребен за преостанатите два дуела, каде што ќе се бара патот за 1/8 финале.

Aрсенал :pos:
Таман ќе речеш покажаа карактер, дадоа 2 гола во продолжение за победа и напредуваат, веднаш наредно коло се демантираат со 3 примени гола за пола саат :cuc:

Честитки до Реал, заслужена победа.
Од моиве задоволен сум, пред се во дефанзива и во средина (сега навивачиве на Реал шо не го пратат Ливерпул многу во ПЛ си велат, како се бранат алал да му е, и еден од најдобрите голмани на светот го имаат :D), но можевме малку подобро во напад. Како и да е, добар натпревар, сите се плашеа од катастрофа на крај испадна дека можевме да извлечеме нешто.
Крос и Модрич како играат во средина, секоја чест.
А најмногу ми е ќеф што Роналдо не даде гол. Не заради кајганџискиве навивачи на Реал, ами за овие што ги познавам, 2 недели ми го отекоа со тоа како Роналдо ќе имал убава недела, како ќе му дадел 4 гола на Ливерпул, а на крај попи дриблинг од Мињоле, на кој и Суарез би му позавидил. :D

Пеџа, чист црвен беше за Морено, но и да го добиеше ќе паузираше еден натпревар, бидејќи суспензијата за црвен картон за професионален фаул е еден натпревар.

Ги гледам групиве од денеска и реално освен онаа Арсенал и Дортмунд што се понатаму сигурно, сите други се израмнети. Барем не се знае кој ќе е вториот тим.

Ливерпул ќе се тепа со Базел за второ место, многу заебано им е на црвениве. Со оглед на тоа што имаат само една победа на домашен терен против Лудогорец со пенал во 93та минута и нема многу место за оптимизам таму. Монако, Зенит и Бенфика сите имаат шанси да одат понатаму, а реално како што гледам никој не заслужува.

Од групата на Јуве, мислам дека Атлетико секако ќе оди понатаму, а борбата ќе биде со грците. Наредното коло може да биде речиси одлучувачко, затоа што тие гостуваат на Атлетико, а Јуве оди во Шведска. Иако и во случај на победи на фаворитите нема да биде се решено од проста причина што Јуве е послаб во меѓусебниот дуел со Олимпијакос (како можеше така битен пенал да промаши Видал :facepalm: ) и во последно коло може да ни треба бод. А не сакам ни да се сетам лани како испаднавме...

Да ги победи Лудогорец на гости во Бугарија следно коло и во последно коло да ги победи Базел на Енфилд. Се помалку од две победи ќе резултира со не поминување на групната фаза на Ливерпул.
Не го лажи, нерешено во Лудогорец и победа дома со Базел исто го носи Ливерпул во 1/8 финале. (ако сметаме дека Реал го тепал Базел) Дури имаат шанса и ако загубат од Лудогорец да поминат, ама мислам дека ќе треба едно 3-4 разлика да победат против Швајцарците.

После ова фијаско на Венгер денеска мислам дека му е време сериозно да размислува за заминување од Арсенал.Да не бидам погрешно сфатен не го посакувам тоа,реално Пл губи со тоа.Значи ок знаеме дека е добар тренер,или подобро речено беше.Се гледа дека човеков се губи,едноставно се врти у круг. Така да според мене подобро е сам да се повлече него ли бордот на Арсенал да му даде отказ,затоа што после сите овие години поминати у Арсенал отказ не заслужува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom