UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема желба пошто Ливерпул имаше уште помалце. Демек сеа, да извадевме прв состав ќе тепавме. Не, и Реал ќе ја сфатеше посериозно утакмицата и ќе завршеше со поголема победа за нив. Нема бегање тука.

Него ај дајте калкулации, ја сум уште rusty со ЛШ-во, што треба да напраи Ливерпул за да пројде? (sack Rodgers коментари и педери - стоп!)
Зависи колку ќе изгуби Базел од Реал

Арсенал и Ливерпул подобро трети да завршат, ќе изиграат некое коло повеќе барем.

Би рекол или втори или дома. Нека не ми се бламираат со ЛЕ. Зборам за ЛФЦ...

Зошто ЛЕ е бламирање? Боље е мики маус куп да освоиш во англија или лига европа?

Ливерпул идат даље бе..

Треба да се инвалиди да не идат даље..

Да го тепаат Базел со една нога се таму..после и реми со Лудогорец пак може да им донесе пласман ако Реал ги тепа Базел..што е реално.

Доволни се и победи од 1-0?

Зависи колку ќе изгуби Базел од Реал
Да, доволни ќе бидат и две победи од по 1-0.
Нема везе колку ќе изгуби Базел, дури и нерешено да изигра со Реал, а изгуби од Ливерпул, пак ќе заврши ливерпул втор. Со тоа што ако изгуби Базел од Реал и Ливерпул ќе има 6 бода, а Ливерпул 9, а ако изигра нерешено Базел со Реал, а изгуби од Ливерпул ќе има 7 бода, а Ливерпул 9.
Така да се е сеуште во рацете на Ливерпул и сеуште се од нив зависи, али првин нека ги тепаат Лудогорец во Бугарија.

Зошто ЛЕ е бламирање? Боље е мики маус куп да освоиш во англија или лига европа?
Боље е да освоиш Бундес лига ама ете ако не можеш Бундес онда и ЛШ врши работа..

Русин не беше судијата на Арсенал-Андерлехт ? Била местена 1 и 7+ али ништо. :D

Секоја чест за момците од Андерлехт. Мислам дека заслужија и полн плен, а имаа шанси за такво нешто. Вака раштиман Арсенал немам видено оддама, уште кога Џуру и Сендерос го сочинуваа штоперското дуо.

Митрович (чинам беше) :cuc:

Џејми Реднап да објасни за успехот на англиските екипи у ЛШ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom