Пост на кој сте се изнасмеале

немам од кого да постирам па од мене: Частам ве сите у '' кај Злате '' конечно изгубив невиност од вистинска девојка
Attention whore [emoji1]

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

sPVPa6L.png
:pos::pos::pos:

немам од кого да постирам па од мене: Частам ве сите у '' кај Злате '' конечно изгубив невиност од вистинска девојка
А пред ова имаше изгубено невиност со "невистинска" девојка ?

auuu kolku frustriracka igra, posebno koga gubis competitive... posle 6 god, prvpat mi dojde iskrena zelba da lupnam boks vo monitorov :mad:

многу јако чувство е, се сеќавам еднаш бев во оваква ситуација но успеав да се воздржам некако.. си замислувам стварно да се случи тоа :pos:

smashed-computer.gif

break-the-computer-o.gif

putersmash.gif

legendaaaaa!

Да даде Господ сите до еден од Арсенал да изумрат, онака сите до ЕДЕН. Да ти се намочам во глупата екипа која пропушта 3 гола предност против Андерлехт. Да даде Господ Венгер да го заклучат во сауна со тоа неговата монтка одвратна и да седи 2 саати и да се угуши.
Куртони едни глупи, милиони зимаат а не можат ебени 3 гола предност да задржат. Абе никад да не мрднете од 4то место, ебола да ве фати. Да ти се мочам во животот беден, 2 месеци не можам денар да фатам, и ај да ме заебуваат ептен онака нема криво да ми биде, ама све у задња минута, секунда или гем ме преебуваат. Пред некој ден Хелсинборг 1 на полувреме, 0-0 нормално, а во 46 дадоа за 1-0 и на крај 5-0 тепаа. И ај преку куров да не набројувам натаму има роман да напишам.

Изгледа 100000-0 треба да ми води тимот за да бидам сигурен дека ќе фатам. Кур да јадам.

Абе пола колешки од факултет ми се омажија јас спортска не можам да фатам. :mad:

Да не остане покус....

Кај мене на пример е друг проблемот,со денови ќе ја анализирам утакмицата дека ќе влези,дека едната екипа е подобра и дека би требало да победи со оглед на триста други околности што се случуваат и кога ќе влезам кладилница обавезно ќе допишам некоја 1X или 2+ и баш таа ќе ме падни,тоа неможи да биди несреќа,тоа е чиста неспособност од моја страна и затоа сите пари до коска ги изгубив и сега неможам ниту да се кладам туку ќе си гледам на рает и то е то бидејќи косата ми побели од нервози
:pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1415147880][/DOUBLEPOST]Е ова е крајот!!!!! Готово! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Пред некој ден сакав од лихвар пари да земам за да ја уплатам Шахјтор и тоа онака сериозен бев,другио ден се заматкав нешто со работа ова она и немав време,кога се вратив дома си ја пуштив да ја гледам и изгубија 2-1 од металург доњецк:facepalm:..е тогаш дефитинивно ќе се обесев на камбана..најсигурна утакмица на векот беше и замисли изгубија човече

Последно уредено од модератор:
А пред ова имаше изгубено невиност со "невистинска" девојка ?
да '' невистинската ''
Moже од шимејл изгубил невиност ,а сега од вистинска ;)
Ska maniac може.... а имаш проверено дома ? може во блиските имаш шимејл ?? провери ;)

човеци позитивноста ви се под јајцата и да ги извадите , не ги чувајте за во странство

Нема драга кајгана,па вас ќе ви пишам дека најдов новчаник со 7500 во него :D и му ѕвонам на врата на типот,не отвора :D

Не бев дома :свиркам:

Јас да најдам новчаник или ќе биде празен или парите што ќе бидат во него ќе бидат невалидни. :D

А Џони неговиот ќе си го најде.Празен :D

Продолжение

Ти ако најдеш новчаник, ќе те фати полиција и ќе те казнат дека си го украл. :D

Ќе најде ливче недобитно :D

Ти пријателе на рулет ако ставиш пари на сите 36 бројки + и на 0 гарант топчето ќе скокне од масата :)

Стај ги на Aston Villa to score first викендов :D[DOUBLEPOST=1415317515][/DOUBLEPOST]Стефан и Џони да го стават тоа, во сабота сабајле ќе рикне Елизабета и ќе нема фудбал цел месец.

Ке најт добитно ливче ама она рокот за подигање на парите ке биде поминат :icon_mrgr:

Polagam utre,najpametno ke bide bo Indeks da gi butnam :D

...

Ја пријателе знаеш дека имам отидено семестар да заверам со ученичка книшка од основно? Во фиока ми стоеја и индексот и ученичката книшка, и несвесно кога бев да заверувам семестар ученичка книшка земав. Чекав 2 и пол саати ред, и кога останаа двајца пред мене решив да го отворам “индексот“ и да проверам дали ми се точно напишани предметите. И наеднаш видов: Физика 5, Математика 5, Ликовно Не покажува никаков интерес итн итн. :D Ме пукна таков срам што ми идеше сам да си лајкнам статус на ФБ. :D
Упм со Џони сме кандидати за легенди на векот. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom