Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене на пример е друг проблемот,со денови ќе ја анализирам утакмицата дека ќе влези,дека едната екипа е подобра и дека би требало да победи со оглед на триста други околности што се случуваат и кога ќе влезам кладилница обавезно ќе допишам некоја 1X или 2+ и баш таа ќе ме падни,тоа неможи да биди несреќа,тоа е чиста неспособност од моја страна и затоа сите пари до коска ги изгубив и сега неможам ниту да се кладам туку ќе си гледам на рает и то е то бидејќи косата ми побели од нервози

Кај мене на пример е друг проблемот,со денови ќе ја анализирам утакмицата дека ќе влези,дека едната екипа е подобра и дека би требало да победи со оглед на триста други околности што се случуваат и кога ќе влезам кладилница обавезно ќе допишам некоја 1X или 2+ и баш таа ќе ме падни,тоа неможи да биди несреќа,тоа е чиста неспособност од моја страна и затоа сите пари до коска ги изгубив и сега неможам ниту да се кладам туку ќе си гледам на рает и то е то бидејќи косата ми побели од нервози
Брату неиграј ти али споделувај мислења овде ние барем да факаме :icon_mrgr:

Брату неиграј ти али споделувај мислења овде ние барем да факаме :icon_mrgr:

Со оглед на мојата неспособност да погодам утакмица се доби погрешен впечаток за мене дека не се разбирам а всушност што помалце знајш тоа подобро,има еден брокер кај нас во Битола и редовно си игра во живо на некакви глупи игри "гол до полувреме,гол до крај" и му клава солидни пари и врти сучи секој ден по 3,4 илјади во ќар е а чоекот топката не знај дали е тркалезна или квадратеста,појма нема што се случува во фудбалот и кои екипи играат, а јас уплаќам дека од 8сма минута ќе падни гол до крајот на полувремето и нормално натпреварот спие 0-0..и тоа не еднаш,туку илјада пати

Со оглед на мојата неспособност да погодам утакмица се доби погрешен впечаток за мене дека не се разбирам а всушност што помалце знајш тоа подобро,има еден брокер кај нас во Битола и редовно си игра во живо на некакви глупи игри "гол до полувреме,гол до крај" и му клава солидни пари и врти сучи секој ден по 3,4 илјади во ќар е а чоекот топката не знај дали е тркалезна или квадратеста,појма нема што се случува во фудбалот и кои екипи играат, а јас уплаќам дека од 8сма минута ќе падни гол до крајот на полувремето и нормално натпреварот спие 0-0..и тоа не еднаш,туку илјада пати
Brat moj sovet do tebe e da oladish malce od ova, edno mesec dena, troshi gi parite na neshto drugo.. Nejkam da chitam posle si gi prodaval rolerkite za da gi igrash juve sigurna pobeda :pos:

Па и ние не викаме дека не се разбираш..туку дека си несреќен човек...и поради тоа што си несреќен..барем ние да бидеме среќни :D

Јас немам погрешен впечаток за тебе или дека неразбираш од кладилница и спорт али братче ти си легенда на форумов речиси секое мислење шо го споделуваш на темава излегува обратно.
И коа реков пред некој ден дека пратам неколку души во нив си и ти смао шо твојте обратно ги играм шо си ги пишал едноставно ти си како магнет за ''бомбиве'' во кладилница на коеф 1,01 да ставиш пари ке излезе коеф 15 да биде добитен

ImageUploadedByTapatalk1415146507.513033.jpg

Не е мој али мн убај пари

Sent from my iPhone using Tapatalk

Brat moj sovet do tebe e da oladish malce od ova, edno mesec dena, troshi gi parite na neshto drugo.. Nejkam da chitam posle si gi prodaval rolerkite za da gi igrash juve sigurna pobeda :pos:

Пред некој ден сакав од лихвар пари да земам за да ја уплатам Шахјтор и тоа онака сериозен бев,другио ден се заматкав нешто со работа ова она и немав време,кога се вратив дома си ја пуштив да ја гледам и изгубија 2-1 од металург доњецк:facepalm:..е тогаш дефитинивно ќе се обесев на камбана..најсигурна утакмица на векот беше и замисли изгубија човече

Пред некој ден сакав од лихвар пари да земам за да ја уплатам Шахјтор и тоа онака сериозен бев,другио ден се заматкав нешто со работа ова она и немав време,кога се вратив дома си ја пуштив да ја гледам и изгубија 2-1 од металург доњецк:facepalm:..е тогаш дефитинивно ќе се обесев на камбана..најсигурна утакмица на векот беше и замисли изгубија човече
HHAHAHAHHAHAHAH ne si normalen, me utepa.. A i sho e najtragichno i mene samo taa me padna toj den :icon_lol:

Затоа ми искача на ФБ тикет: врзани Шахтјор 1, Шалке 0-2 гола и Галата 2 у 1, на 20 или 30 денари не сум сигурен ама мислам 30 000 носеше, не ме фаќај за збор, али секако јака сума беше. Значи јас да бркам кикс ај што нема да киксне екипата, него и ќе тепа 10-0. А овој види го какви коефициенти фатил, 10 коеф Металург Доњецк, 25 коеф Галата и Шалке мислам 1.80 беше.

Буквално секој ден е добитен ,

Ќе ја препишам Сити за утре, ќе видиме колку ќе е добитен. :D
Знам бе, го пратам и јас, добро ги гаѓа, ама според мене не ги постира тикетите што ги промашува, а 1000000000000% промашува.

Буквално секој ден е добитен ,

Нека уплатит еден негов тикет Џони па да видам колку ке е добитен :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom