Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не се лажеме, ако е на позајмица, шитнат е тој више :D
Позајмица од една година,а има уште една година договор со Јунајтед.Ама не е шитнат. :)
Ќе си го купеле сепак Вила во јануари за да не им го соберел некој :pos: какви агенти имаат некои фудбалери секоја им чест, треба мозок таков филм да продадеш.

Нема драга кајгана,па вас ќе ви пишам дека најдов новчаник со 7500 во него :D и му ѕвонам на врата на типот,не отвора :D
You da real MVP.

Нема драга кајгана,па вас ќе ви пишам дека најдов новчаник со 7500 во него :D и му ѕвонам на врата на типот,не отвора :D

Не бев дома :свиркам:

Јас да најдам новчаник или ќе биде празен или парите што ќе бидат во него ќе бидат невалидни. :D

Нема кој друг, по Џерард све е боранија.

Башка Англичаниве копачи се све, а еден асален деструктивец немаат.

Видиш, не сум размислил на тоа, дур стиви џи беше репрезентативец, Керик воопшто не го викаа у репрезентација.

Јас да најдам новчаник или ќе биде празен или парите што ќе бидат во него ќе бидат невалидни. :D
А Џони неговиот ќе си го најде.Празен :D

Видиш, не сум размислил на тоа, дур стиви џи беше репрезентативец, Керик воопшто не го викаа у репрезентација.
Го викаа и керик, али Стиви Џи си беше институција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom