Aбе седи..............грми ебаго, погласно него од ЗеФс громојте.
А тек вториот ко ќе го изгледаш ...... ќе ми бараш од блузите на заем.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aбе седи..............грми ебаго, погласно него од ЗеФс громојте.

Па director's cut е подолга од обичната верзија колку што знамКај да ја најдам подолгата верзија на Дони Дарко?
Вчера ја глеав директорс кат, поим неам што се дешаваше.![]()

Земи изгуглај се ќе ти биде објаснето, mind blown реакција ќе имаш кога ќе сфатиш што се дешавало 

Од Вуди Ален е ова.Џорџ Констанца во ТВ серијата „Зајнфелд“: Најнечесна работа во животот е неговиот крај
“
ееее тој е сајтот.Дони дарко е еден од тие филмови кој не го разбираш а знаеш дека е добар и покрај фактот дека немаш поим што се случило
PU = Primary Universe (The Universe we exist in now)
TU = Tangent Universe (The parallel Universe that most of the film is set in)
PoTT = Philosophy of Time Travel
http://www.donniedarko.org.uk/explanation/
Почекај уште 2-3 недели за вистинската слика на луѓето што го гледале филмов..http://www.cineplexx.mk/movie/interstellar/
Се спремате ли пички
Interstellar (2014)
Ratings: 9.4/10 from 7,133 users

Тоа па уште толку ме збуни.Па director's cut е подолга од обичната верзија колку што знам
Не се грижи не е до тебе, до филмот еЗеми изгуглај се ќе ти биде објаснето, mind blown реакција ќе имаш кога ќе сфатиш што се дешавало
![]()

Тоа па уште толку ме збуни.
Ебати филмот ако после тоа треба да се убиеш од гуглање за да сконташ што се десило.![]()

Неможам да замислам пошто 2001 е филмот.а замисли како им било на тие што го гледале кога немале гугл?![]()
како бе те збуни ? Се е објаснето многу убаво.Тоа па уште толку ме збуни.
Ебати филмот ако после тоа треба да се убиеш од гуглање за да сконташ што се десило.![]()

Брат 2 пати го читам и почнувам да се нервирам, да ти ебам science fiction-ското срање преценето.како бе те збуни ? Се е објаснето многу убаво.
Онда до тебе е![]()