Толстој
екс Бомбастичен
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 11.920
- Поени од реакции
- 11.945
Тоа па уште толку ме збуни.Па director's cut е подолга од обичната верзија колку што знам
Не се грижи не е до тебе, до филмот е Земи изгуглај се ќе ти биде објаснето, mind blown реакција ќе имаш кога ќе сфатиш што се дешавало
а замисли како им било на тие што го гледале кога немале гугл?Тоа па уште толку ме збуни.
Ебати филмот ако после тоа треба да се убиеш од гуглање за да сконташ што се десило.
Неможам да замислам пошто 2001 е филмот.а замисли како им било на тие што го гледале кога немале гугл?
како бе те збуни ? Се е објаснето многу убаво.Тоа па уште толку ме збуни.
Ебати филмот ако после тоа треба да се убиеш од гуглање за да сконташ што се десило.
Брат 2 пати го читам и почнувам да се нервирам, да ти ебам science fiction-ското срање преценето.како бе те збуни ? Се е објаснето многу убаво.
Онда до тебе е
Јас не го гуглав и сметав дека е уау и пред да прочитам објаснување. Во филмот има многу повеќе од само приказната: одлична музика (Killing Moon, Love Will Tear Us Apart, Mad World...), дијалози и реплики кои се прекажуваат одново и одново и служат како facebook статуси и ден денес, потоа - филмот не е само научна фантастика, туку и одлична (за мене една од најдобрите) comming of age драма, начнува неколку социолошки теми... Веројатно како збир од сето ова филмот имаше огромна група на почитувачи кои му дадоа култен статус.Неможам да замислам пошто 2001 е филмот.
Абе види, сите што го глеале филмот после си рекле што глеав бе глупости. И на крај изгуглале експланејшн и уау врв филм ејјј, какво ремек дело.
Како не.