Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
мислам дека прочитав оти имало многу јак македонец во кладење, се кладел на желки ко се клецале која поќе кондиција ќе има и фатил 50 милиони
Абе играјте кој како ви фаќа памет, ако имаш знаење и тро поќе среќа ќе вадиш пари, ако не ќе си го држиш враце и ќе ја оставаш платата секој месец.

Кладењето нема никаква врска со среќа. Не постои среќа и несреќа. Ако доволно долго се изложуваш на рандом настани како што се спортските натпревари, влијанието на среќата и несреќата ќе се изедначи. А сепак, некои луѓе се успешни во ова, некои (повеќето) не се. Значи не е до среќата, туку до начинот на кладење. Овој твојот начин, од постираниот тикет е за мајтап.

Значи ПСЖ гомната кога не ги играм си тепаат, кога ги пишам мора да ме измочат. Најпедерска екипа од сите.
Еве ги бе кец у два наместена...ајде уште баерн 1 и3+

Кладењето нема никаква врска со среќа. Не постои среќа и несреќа. Ако доволно долго се изложуваш на рандом настани како што се спортските натпревари, влијанието на среќата и несреќата ќе се изедначи. А сепак, некои луѓе се успешни во ова, некои (повеќето) не се. Значи не е до среќата, туку до начинот на кладење. Овој твојот начин, од постираниот тикет е за мајтап.
Да бе ич нема врска со среќа. Хипотетичка ситуација: Чека одредена особа Атланта-Наполи 2ка.
Објасни ми дали виде што промаши Каљехон? За какво изедначување на среќа и несреќа зборуваш, не заебавај жити мене. Ако тој што ја чекал имаЛ среќа Каљехон ќе го дадеше тоа со затворени очи, затоа што таква шанса се промашува еднаш во 100 години, а може ни тогаш. Епа сеа види ти колку тој некој имал среќа во овој случај.

Да бе ич нема врска со среќа. Хипотетичка ситуација: Чека одредена особа Атланта-Наполи 2ка.
Објасни ми дали виде што промаши Каљехон? За какво изедначување на среќа и несреќа зборуваш, не заебавај жити мене. Ако тој што ја чекал имаЛ среќа Каљехон ќе го дадеше тоа со затворени очи, затоа што таква шанса се промашува еднаш во 100 години, а може ни тогаш. Епа сеа види ти колку тој некој имал среќа во овој случај.

Ти гледаш само од еден ограничен аспект. А што е еден бет? Голема работа. И што ако некој чекал нерешено таму? Зарем тој немал неверојатна среќа? Следниот пат ќе се сврти за тебе, а против него. На голем број бетови среќата не игра апсолутно никаква улога. Во кладењето важат само законите на големите броеви. Среќата има улога само кај ал ин идиотските кладби. Тоа не е кладење, тоа е самоубиство.

Да но Ставро зборува за обложување на долг рок каде улогата на среќата е нула. Слушајте што збори човекот не ви збори за лошо.

Ти гледаш само од еден ограничен аспект. А што е еден бет? Голема работа. И што ако некој чекал нерешено таму? Зарем тој немал неверојатна среќа? Следниот пат ќе се сврти за тебе, а против него. На голем број бетови среќата не игра апсолутно никаква улога. Во кладењето важат само законите на големите броеви. Среќата има улога само кај ал ин идиотските кладби. Тоа не е кладење, тоа е самоубиство.
Види го, закони на големи броеви спомнува. Сакаш да кажеш дека никогаш не промашуваш? И ја можам лично за себе да ти набројам бар 20 случаеви у последниов месец каде сум паѓал за еден гол а притоа биле промашувани пенали, погодувале пречки, стативи и слично. За тенисите не ми се ни прави муабет.

Ретко кој во Македонија игра професионално спортска, затоа тезава ти е лоша.

Види го, закони на големи броеви спомнува. Сакаш да кажеш дека никогаш не промашуваш? И ја можам лично за себе да ти набројам бар 20 случаеви у последниов месец каде сум паѓал за еден гол а притоа биле промашувани пенали, погодувале пречки, стативи и слично. За тенисите не ми се ни прави муабет.

Со правилна стратегија добро менаџирање на банк ролот и паметно вложување успехот е загарантиран.

Со правилна стратегија добро менаџирање на банк ролот и паметно вложување успехот е загарантиран.
Јасни ми се овие работи, ама народски речено на прсти може да се избројат луѓето што професионално се занимаваат со спортска. Тоа е еден вид болест и никој не може да ме убеди во спротивното. Да почнам да се занимавам професионално со тоа у истиот момент ќе ме избркаат од дома. И како и да ја вртиш среќата игра улога и исто така никој не може да ме убеди во спротивното. Колку сакаш паметно вложувај, имај добри стратегии, се е џабе без среќа.

П.с. Дортмунд, како и што реков прошлата недела. :D

Се разбира дека промашувам. Многу често. Важно е само да погодам малку повеќе од што промашувам, и да ги играм најголемите можни коефициенти. Ништо друго.
Инаку јас имав неверојатна серија од 32 таи брејкови по ред против моите кладби, па не мислам дека немам среќа, ниту дека ја имам. Кога многу често се кладиш, такви работи се случуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom