Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто би ги тргнале? Тамам се тие игри да ги играат наивни будали. Посебно дуплата шанса што е веројатно најаматерската игра која може да се уплати по кладилници, со најголема можна маргина.
Освен во бетсити каде што се израмнети коеф.

Зошто би ги тргнале? Тамам се тие игри да ги играат наивни будали. Посебно дуплата шанса што е веројатно најаматерската игра која може да се уплати по кладилници, со најголема можна маргина.
Ако си ти Ставро не правам муабет повеќе,нема да паѓам на провокации

Ако си ти Ставро не правам муабет повеќе,нема да паѓам на провокации

Каква врска има кој сум јас? Читај што ти се пишува, не кој ти пишува. Нема никакви провокации, се обидувам да те научам нешто важно. Страшна работа, имате по 20 години, врска немате со озбилно кладење, а детската суета не ви дава ништо да научите.

Имаше еден во Битола, татко му беше директор на времето во осигурителна компанија. Една вреќа пари изгуби на такви тикети како твојот, наредени неколку семки со посилна уплата, демек професонално се кладел.

Нема врска, батали ме мене, побарај по нет да видиш што луѓето кои се кладат по 20 години мислат за таков начин на кладење. Тоа ти е кладење без никаква вредност, на потценети коефициенти кое води директно во пропаст.

Каква врска има кој сум јас? Читај што ти се пишува, не кој ти пишува. Нема никакви провокации, се обидувам да те научам нешто важно. Страшна работа, имате по 20 години, врска немате со озбилно кладење, а детската суета не ви дава ништо да научите.

Имаше еден во Битола, татко му беше директор на времето во осигурителна компанија. Една вреќа пари изгуби на такви тикети како твојот, наредени неколку семки со посилна уплата, демек професонално се кладел.

Нема врска, батали ме мене, побарај по нет да видиш што луѓето кои се кладат по 20 години мислат за таков начин на кладење. Тоа ти е кладење без никаква вредност, на потценети коефициенти кое води директно во пропаст.
мислам дека прочитав оти имало многу јак македонец во кладење, се кладел на желки ко се клецале која поќе кондиција ќе има и фатил 50 милиони
Абе играјте кој како ви фаќа памет, ако имаш знаење и тро поќе среќа ќе вадиш пари, ако не ќе си го држиш враце и ќе ја оставаш платата секој месец.

Ејј од 3 минута беше 0-1 и така остана ... ебате саутемптонот ..

Породлжува црната серија. Само блекпул - испвич - 3+ за 3000 денари

Значи ПСЖ гомната кога не ги играм си тепаат, кога ги пишам мора да ме измочат. Најпедерска екипа од сите.

Доста е и од мене денес...ме заеба само Саутемптон 3+ ја имав...дадоа гол у први 10 минути и така си остана , све им ебам

На едно само Евертон 2+ на друго Мајнц 1.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom