Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Типичен македонски менталитет.
Прво ливчето е изиграно на најаматерски начин и сеа некој го советува да не ја прави пак таа грашка а тој го сфака на некој сосема друг начин како некој му соли памет и се прави дека знае поке од него, ја 100 години спортска играм тие памет ке ми солат па уште и хејтаат и сеир гледаат едвај чекаа да промашам па да почнат.

Кардиф 1+ прво ме ебе за 20к .... неам коментар ..... абе еднаш дам и дае ...мајката у пичка да им ја изнаебам на сите ...

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Не знам кој напиша пред некој ден Вердер 2 , ме мрзи да барам , али секоја чест :D

Вердер 2-јка ќе биди па шо сака нека е...немаат победа досега плус сменаа тренер, а во Германија традиција е кога една екипа нема победа и е во лоша форма се вади на гостински терен..4.50 коеф негде можи 5 да е

Германска работа..класика Бундес лига

Го тролате Мартин а он најчесто постира у тема добивка .. ај сеа
Глумат лудило а сите барем по еднаш ги има заебано 1.10 коефициент,а се прават експерти дека се знаат.Ако не да им дадеме предлог на кладилнициве да ги тргнат од игра Дупла шанса,2+ цела итн пошто се аматерски игрите

Ајде Саутемптон уште еден гол и на реал уште еден да падне сега кога веќе арсенал дадоа 2 :)

Глумат лудило а сите барем по еднаш ги има заебано 1.10 коефициент,а се прават експерти дека се знаат.Ако не да им дадеме предлог на кладилнициве да ги тргнат од игра Дупла шанса,2+ цела итн пошто се аматерски игрите

Зошто би ги тргнале? Тамам се тие игри да ги играат наивни будали. Посебно дуплата шанса што е веројатно најаматерската игра која може да се уплати по кладилници, со најголема можна маргина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom