Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најискрено кога ти го видов ливчево сакав да ти пишам полош тикет не сум сретнал во последно време а гледам и те попарил отпослеСмешки
Најискрено кога ти го видов ливчево сакав да ти пишам полош тикет не сум сретнал во последно време а гледам и те попарил отпосле
Прво на Бромапонкјарна пред некое време им почина капитенот ако не се лажам од рак или сл па очекував мотивирано да влезат глеам изгубиле небитно настрана шо е шугава лига и коеф е за нигде.
Друго никогаш нема да сфатам како може некој да игра 1 или 3+ на фаворити и тоа големи фаворити кога тука се очекува гостите од старт да играат со автобус тоа ако влезе 3+ со голема сигурност ке влезе и 1 затоа шо послабите тимови ретко кога можат 2 и плус гола да дадат не дека не се дешава али ја 1 би бранел попрво со 0-2 ако има таква игра откоку 3+ на фаворити.
Затоа е и темата де, некој да не се сложи со тебе, ако не сакаш никој да ти ги коментира типовите не го ни пишувај тикетот овде.Бркајте работа мои пари мој стил на игра,чао
Така и ќе биде,све се доктори овдеЗатоа е и темата де, некој да не се сложи со тебе, ако не сакаш никој да ти ги коментира типовите не го ни пишувај тикетот овде.
Бркајте работа мои пари мој стил на игра,чао
Така и ќе биде,све се доктори овде
Културата ти е на најниско ниво,не сум од село јас.И да парите не се веќе мои туку не беа ни мои туку нивниНе се повеќе твои пари, само што ги даде на некој газда и тоа на многу глуп начин.
Не терај инает како магаре, научи нешто.
Се штедат за среда...имат некаква контрола но не се конкретни.... мене ми треба ГГ се крстам некоја несакајки да влезе...А бе до толку лошо игра Рома?
Културата ти е на најниско ниво,не сум од село јас.И да парите не се веќе мои туку не беа ни мои туку нивни![]()