Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Значи цело време пишував Дортмунд да тепа пошто не осетиле победа у Бундес одамна и никад не фаќаав , и денес ги пишав да изгубат т.е Баерн 1 и ке искочи Х2 се кладам

Најискрено кога ти го видов ливчево сакав да ти пишам полош тикет не сум сретнал во последно време а гледам и те попарил отпосле
Прво на Бромапонкјарна пред некое време им почина капитенот ако не се лажам од рак или сл па очекував мотивирано да влезат глеам изгубиле небитно настрана шо е шугава лига и коеф е за нигде.
Друго никогаш нема да сфатам како може некој да игра 1 или 3+ на фаворити и тоа големи фаворити кога тука се очекува гостите од старт да играат со автобус тоа ако влезе 3+ со голема сигурност ке влезе и 1 затоа шо послабите тимови ретко кога можат 2 и плус гола да дадат не дека не се дешава али ја 1 би бранел попрво со 0-2 ако има таква игра откоку 3+ на фаворити.

Ми требаше уште еден жолт на Њукасл-ливерпул или 2 корни. Мајката!

Најискрено кога ти го видов ливчево сакав да ти пишам полош тикет не сум сретнал во последно време а гледам и те попарил отпосле
Прво на Бромапонкјарна пред некое време им почина капитенот ако не се лажам од рак или сл па очекував мотивирано да влезат глеам изгубиле небитно настрана шо е шугава лига и коеф е за нигде.
Друго никогаш нема да сфатам како може некој да игра 1 или 3+ на фаворити и тоа големи фаворити кога тука се очекува гостите од старт да играат со автобус тоа ако влезе 3+ со голема сигурност ке влезе и 1 затоа шо послабите тимови ретко кога можат 2 и плус гола да дадат не дека не се дешава али ја 1 би бранел попрво со 0-2 ако има таква игра откоку 3+ на фаворити.

Трето има наредено 6 натпревари со коефициенти под 1.20. Ако постои најлош начин на кладење, тогаш мора да е тој.

Бркајте работа мои пари мој стил на игра,чао
Затоа е и темата де, некој да не се сложи со тебе, ако не сакаш никој да ти ги коментира типовите не го ни пишувај тикетот овде.

Бркајте работа мои пари мој стил на игра,чао

Не се повеќе твои пари, само што ги даде на некој газда и тоа на многу глуп начин. :X3:

Не терај инает како магаре, научи нешто.

Не се повеќе твои пари, само што ги даде на некој газда и тоа на многу глуп начин. :X3:

Не терај инает како магаре, научи нешто.
Културата ти е на најниско ниво,не сум од село јас.И да парите не се веќе мои туку не беа ни мои туку нивни;)

Културата ти е на најниско ниво,не сум од село јас.И да парите не се веќе мои туку не беа ни мои туку нивни;)

Батали културата, прифаќај што ти велат постарите. Тој тикетот што го имаше пишано е како покана да ти прават генг бенг. Не постои поглуп начин на кладење од тој да редиш семки на ист талон. Демек играш на сигурно на безвезни коефициенти. Врска нема тоа со ништо, комплетна глупост. Најсигурен начин да банкротираш во кратко време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom