Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Па викаш дека ако на 200 денари гледа како на сума која може да му купи леб и млеко тогаш да не помислува на кладилница. Па со колку пари да купи леб и млеко? Тие се парите, два леба и млеко 100 денари ќе те фати сигурно. :D

Нема везе секој со своја длабочина на џебот.

Па тоа и велам. Ако мислиш дека 200 денари се големи пари, затоа што со нив можеш да купиш леб и млеко, не треба да стапнуваш во кладилница.

на која кладилница онлајн рековте дека вадите сеуште пари без проблем?

7 на полувреме има.Добро е.

Нема врска ова, сум имал 11 корни на полувреме, исто 15+ чекам, и ми завршувале со 13-14.
ливерпул заебава работа, уопште не напаѓаат, ако биде исто другото полувреме исто како првото, тнка работа.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
на која кладилница онлајн рековте дека вадите сеуште пари без проблем?

А на која се вади со проблем? :icon_lol:

Никаде нема никаков проблем, освен на Bwin која прима по 1 (едно) евро од македонските акаунти, и на William Hill кој повеќе не прима спортски кладби од македонските акаунти. А исплатата никаде не е спорна.

А на која се вади со проблем? :icon_lol:

Никаде нема никаков проблем, освен на Bwin која прима по 1 (едно) евро од македонските акаунти, и на William Hill кој повеќе не прима спортски кладби од македонските акаунти. А исплатата никаде не е спорна.
и за крај според тебе најдобра која е покрај bet365 (од близу шубе ми е преку прокси, лошо искуство од минатото со друга работа имам со прокси сервери)?

и за крај според тебе најдобра која е покрај bet365 (од близу шубе ми е преку прокси, лошо искуство од минатото со друга работа имам со прокси сервери)?

Ако играш врзани талони, како што верувам дека играш, нашите кладилници се многу подобри. Ако баш ти е ќеф за на интернет, после Бет365 за таква игра најдобри се нордиските кладилници, Унибет, Експект...

За синглови најдобри се Пајнакл и азијците...

Ако играш врзани талони, како што верувам дека играш, нашите кладилници се многу подобри. Ако баш ти е ќеф за на интернет, после Бет365 за таква игра најдобри се нордиските кладилници, Унибет, Експект...

За синглови најдобри се Пајнакл и азијците...
Пишав на темава кој е мојот систем
2-3 синглови на ден
2-3 тикети со 3-4 коеф
уплата од 500 до 6000 зависи од ден и утакмиците затоа и прашувам, бидејќи @vidooq ако не се лажам на некоја од темиве пиша дека има проблем со witdrawn на бет365.

Пишав на темава кој е мојот систем
2-3 синглови на ден
2-3 тикети со 3-4 коеф
уплата од 500 до 6000 зависи од ден и утакмиците затоа и прашувам, бидејќи @vidooq ако не се лажам на некоја од темиве пиша дека има проблем со witdrawn на бет365.

Со Бет365 нема апсолутно никаков проблем со исплатата. Ако ти е верифициран акаунтот на Скрил исплаќаат за 2-5 саати. Бет365 не е добар за синглови, работат со голема маргина.

По педерско ливче неам пишано

Арсенал 1или3+ 1,15
Солихал 1или3+ 1,13
Арброт 1или3+ 1,08
Јувентус било кога 2 1,20
Псв 1или3+ 1,08
Елфсборг т22+ 1,15
Реал т22+ 1,22

3000/7200
Штом Џони стегна лајк на тикетов очигледно беше дека ќе те бутне некоја :D

На едното ГГ2 на другото ГГ3+, уште на првата ли ќе паднам бе :rolleyes:

Нема врска ова, сум имал 11 корни на полувреме, исто 15+ чекам, и ми завршувале со 13-14.
ливерпул заебава работа, уопште не напаѓаат, ако биде исто другото полувреме исто како првото, тнка работа.
Се искоби...

Ама ај има уше време па може да се запукаат корнер по корнер.

Ете ја душооо ај сеа и мртвиве Ливерпул да брцнат едно барем :place:

Се искоби...

Ама ај има уше време па може да се запукаат корнер по корнер.

Тешко.

Предвидував дека и ливерпул ке догура до 7-8 корни, али они се чувале за во ЛШ за мечот со Реал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom