Авто новости

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.268
Поени од реакции
15.381
Многу си скромен:vozbud:

Незнам што пари е оваа кола,а за една од тие што се во пониското ниво се смета Субару Импреца.Има погон на сите 4 тркала,ниско тежиште,изразито ниско поставен мотор и управливост до сами граници.идеален е за тјунинг,и за малку пари лесно се добиваат +400 коњи

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.302
Поени од реакции
5.894
Многу си скромен:vozbud:

Незнам што пари е оваа кола,а за една од тие што се во пониското ниво се смета Субару Импреца.Има погон на сите 4 тркала,ниско тежиште,изразито ниско поставен мотор и управливост до сами граници.идеален е за тјунинг,и за малку пари лесно се добиваат +400 коњи
+400 konja zvuci kako mnogu zabava :)

Член од
23 март 2011
Мислења
1.166
Поени од реакции
1.042
Совет нешто за нова кола?
до 10.000 еур?
нешто од типот на Опел,Голф,Сеат,Рено...

гледам оваа новата Корса е добра, 8.990?
некој нешто повеке да кажеше?

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.302
Поени од реакции
5.894
Совет нешто за нова кола?
до 10.000 еур?
нешто од типот на Опел,Голф,Сеат,Рено...

гледам оваа новата Корса е добра, 8.990?
некој нешто повеке да кажеше?
Novava Fiesta e tuka nekade so cenata. Ne sum nekoj ljubitel na Ford ali novive modeli im se top.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.276
Поени од реакции
5.529
Член од
16 мај 2010
Мислења
6.276
Поени од реакции
5.529
Kiata ne me bendisuva tolku ali meganot e ludnica.
Вчера влегувам во гаражава и гледам до мене паркиран Megan RS на словенски таблици не знам на кого е од зградава ама дефинитивно ке морам да ликвидирам некој и онака се размислував нов автомобил да зимам :свиркам:

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.302
Поени од реакции
5.894
Вчера влегувам во гаражава и гледам до мене паркиран Megan RS на словенски таблици не знам на кого е од зградава ама дефинитивно ке морам да ликвидирам некој и онака се размислував нов автомобил да зимам :свиркам:
Ti pa ne se izdavaj na vestive ke dadat sto ke dadat ali preku forumov da ne te najdat. :unsure: :D[DOUBLEPOST=1411672093][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/user/carbuyer?spfreload=1 ovde mozete da gi sledite najnovite modeli na avtomobili. Malku prikazuvanjeto e povrsno ali otprilika mozete da vidite barem kako izgleda od nadvor i vnatre i baska deckoto prijavuva po nekoa maana i po nekoja prednost. Nema sporedba so Fifth Gear ali vrsi rabota. Pozdrav.

Последно уредено:
Член од
16 мај 2010
Мислења
6.276
Поени од реакции
5.529
Ti pa ne se izdavaj na vestive ke dadat sto ke dadat ali preku forumov da ne te najdat. :unsure: :D[DOUBLEPOST=1411672093][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/user/carbuyer?spfreload=1 ovde mozete da gi sledite najnovite modeli na avtomobili. Malku prikazuvanjeto e povrsno ali otprilika mozete da vidite barem kako izgleda od nadvor i vnatre i baska deckoto prijavuva po nekoa maana i po nekoja prednost. Nema sporedba so Fifth Gear ali vrsi rabota. Pozdrav.
Не бе на Сител презафатени се со вонземјаните во Охрид, сега е моментот. :D
Ке постирам слики утре ако го најдам во гаража ако не тоа е .. :D Цената како му се движи ме мрзи да барам по нет ? Е да .. Opel Astra GTC добра ѕверка е и ова ...

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.302
Поени од реакции
5.894
Не бе на Сител презафатени се со вонземјаните во Охрид, сега е моментот. :D
Ке постирам слики утре ако го најдам во гаража ако не тоа е .. :D Цената како му се движи ме мрзи да барам по нет ? Е да .. Opel Astra GTC добра ѕверка е и ова ...
https://www.youtube.com/watch?v=6sGanI__1-g eve ti nesto odlicno vo klasata na Opel Astra GTC, Ford Focus ST, Renault Megane RS... Moe mislenje e deka vo ovaa klasa na koli (gradski sportski) vrvno nesto e Mercedes A 45 AMG... Pogledni go samo linkov. https://www.youtube.com/watch?v=1pix2MEGhhE&spfreload=1

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Член од
24 март 2014
Мислења
2
Поени од реакции
0
Последно уредено:
Член од
24 мај 2014
Мислења
5.302
Поени од реакции
5.894
Незнам за вас али мене лично новава поделба и класификација на автомобиливе воопште не ми се допаѓа. Со години си постоеше поделбата: Мал автомобил, Мал градски автомобил, Градски автомобил, Автомобил од средна класа, Голем автомобил, Голем луксузен автомобил. На оваа поделба наметнаа автомобилскиве брендови и меѓу класи како што се пр. Mercedes CLS, Audi A7, BMW 6 series па на оваа поделба наметнаа исти меѓу класи само помали како на пр Mercedes CLA, BMW 4 series итн. Тоа што теренците џипови ги претопија во SUV возила поточно големи безбедни возила кои немаат врска со оф роуд вожња и тоа го почитувам, го почитувам и тоа што направија и нешто помали SUV возила кои чинат помалку а сепак се комотни. Али ова што се случува сега тотално нема смисла... Значи на секоја класа на автомобил па и на секоја меѓу класа прават и SUV верзија дури и на овие мали и мали градски автомобили базираат SUV верзии. Додека малите оф роуд џипчиња кои постојат како класа повеке од дваесетина години ги почитувам максимално. Среќа што спортскиве и супер спортскиве автомобили си ја зачуваа оригиналноста на класата.

Kajgana Shop

На врв Bottom