Авто новости

Многу си скромен:vozbud:

Незнам што пари е оваа кола,а за една од тие што се во пониското ниво се смета Субару Импреца.Има погон на сите 4 тркала,ниско тежиште,изразито ниско поставен мотор и управливост до сами граници.идеален е за тјунинг,и за малку пари лесно се добиваат +400 коњи

Многу си скромен:vozbud:

Незнам што пари е оваа кола,а за една од тие што се во пониското ниво се смета Субару Импреца.Има погон на сите 4 тркала,ниско тежиште,изразито ниско поставен мотор и управливост до сами граници.идеален е за тјунинг,и за малку пари лесно се добиваат +400 коњи
+400 konja zvuci kako mnogu zabava :)

Совет нешто за нова кола?
до 10.000 еур?
нешто од типот на Опел,Голф,Сеат,Рено...

гледам оваа новата Корса е добра, 8.990?
некој нешто повеке да кажеше?

Совет нешто за нова кола?
до 10.000 еур?
нешто од типот на Опел,Голф,Сеат,Рено...

гледам оваа новата Корса е добра, 8.990?
некој нешто повеке да кажеше?
Novava Fiesta e tuka nekade so cenata. Ne sum nekoj ljubitel na Ford ali novive modeli im se top.

Kiata ne me bendisuva tolku ali meganot e ludnica.
Вчера влегувам во гаражава и гледам до мене паркиран Megan RS на словенски таблици не знам на кого е од зградава ама дефинитивно ке морам да ликвидирам некој и онака се размислував нов автомобил да зимам :свиркам:

Вчера влегувам во гаражава и гледам до мене паркиран Megan RS на словенски таблици не знам на кого е од зградава ама дефинитивно ке морам да ликвидирам некој и онака се размислував нов автомобил да зимам :свиркам:
Ti pa ne se izdavaj na vestive ke dadat sto ke dadat ali preku forumov da ne te najdat. :unsure: :D[DOUBLEPOST=1411672093][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/user/carbuyer?spfreload=1 ovde mozete da gi sledite najnovite modeli na avtomobili. Malku prikazuvanjeto e povrsno ali otprilika mozete da vidite barem kako izgleda od nadvor i vnatre i baska deckoto prijavuva po nekoa maana i po nekoja prednost. Nema sporedba so Fifth Gear ali vrsi rabota. Pozdrav.

Последно уредено:
Ti pa ne se izdavaj na vestive ke dadat sto ke dadat ali preku forumov da ne te najdat. :unsure: :D[DOUBLEPOST=1411672093][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/user/carbuyer?spfreload=1 ovde mozete da gi sledite najnovite modeli na avtomobili. Malku prikazuvanjeto e povrsno ali otprilika mozete da vidite barem kako izgleda od nadvor i vnatre i baska deckoto prijavuva po nekoa maana i po nekoja prednost. Nema sporedba so Fifth Gear ali vrsi rabota. Pozdrav.
Не бе на Сител презафатени се со вонземјаните во Охрид, сега е моментот. :D
Ке постирам слики утре ако го најдам во гаража ако не тоа е .. :D Цената како му се движи ме мрзи да барам по нет ? Е да .. Opel Astra GTC добра ѕверка е и ова ...

Не бе на Сител презафатени се со вонземјаните во Охрид, сега е моментот. :D
Ке постирам слики утре ако го најдам во гаража ако не тоа е .. :D Цената како му се движи ме мрзи да барам по нет ? Е да .. Opel Astra GTC добра ѕверка е и ова ...
https://www.youtube.com/watch?v=6sGanI__1-g eve ti nesto odlicno vo klasata na Opel Astra GTC, Ford Focus ST, Renault Megane RS... Moe mislenje e deka vo ovaa klasa na koli (gradski sportski) vrvno nesto e Mercedes A 45 AMG... Pogledni go samo linkov. https://www.youtube.com/watch?v=1pix2MEGhhE&spfreload=1

Последно уредено:
Незнам за вас али мене лично новава поделба и класификација на автомобиливе воопште не ми се допаѓа. Со години си постоеше поделбата: Мал автомобил, Мал градски автомобил, Градски автомобил, Автомобил од средна класа, Голем автомобил, Голем луксузен автомобил. На оваа поделба наметнаа автомобилскиве брендови и меѓу класи како што се пр. Mercedes CLS, Audi A7, BMW 6 series па на оваа поделба наметнаа исти меѓу класи само помали како на пр Mercedes CLA, BMW 4 series итн. Тоа што теренците џипови ги претопија во SUV возила поточно големи безбедни возила кои немаат врска со оф роуд вожња и тоа го почитувам, го почитувам и тоа што направија и нешто помали SUV возила кои чинат помалку а сепак се комотни. Али ова што се случува сега тотално нема смисла... Значи на секоја класа на автомобил па и на секоја меѓу класа прават и SUV верзија дури и на овие мали и мали градски автомобили базираат SUV верзии. Додека малите оф роуд џипчиња кои постојат како класа повеке од дваесетина години ги почитувам максимално. Среќа што спортскиве и супер спортскиве автомобили си ја зачуваа оригиналноста на класата.

Back
На врв Bottom