Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе, заврши таа дискусија пред 24 часа. Пак ќе се навраќаме?
Во ситуацијава два пенали требаше за Челзи, не еден.
Па уште и слика поставува, демек не знаеме Тери за што збори...
Нема бе:facepalm:
Глупости некои цитирал, иначе интересно беше што постот на Тери на инстаграм после натпреварот заврши со #JTandIVAgotdoubleheadlockedfromeverycorner :D

Ван Гал Спасителот. Ван Гал Избраниот. Ван Гал Семоќниот.
Интересното у цела ова дешавка е менталниот склоп на фановите на Јунајтед всушност. Додуша и не е изненадување после фијаското минатата сезона, been there done that ама вие сте било кое ниво виша ретардација. Нејќам да именувам личности, ама истите како ветрушки се менуваат со оглед на резултатите на Јунајтед, сеа се накурчиве со реми демек сте зеле титула или не знам шо па уште се палите на изјава на Мурињо која беше очекувана.
И гуглајте сарказам друг пат, не ми рипајте како да сум ви бркнал со к.. у чорба.

Роџерс спасителот, чоекот кој пред Мојс ке освоеше титула, чоекот кој се примети дека полека го издига пул и го враќа у топ 4
пс. рики ке ми го лајкнеш постов пеер?

Роџерс спасителот, чоекот кој пред Мојс ке освоеше титула, чоекот кој се примети дека полека го издига пул и го враќа у топ 4
пс. рики ке ми го лајкнеш постов пеер?
Ајде овојпат, али немој другпат вака да не ти биде многу.

Имаше едно време такви муабети, сме љубомореле оти очигледно било враќањето на Ливерпул од 80тите на чело со спасителот Роџерс, додека Јунајтед бил готов веќе, агонија, очај, преплет црева...

И чил Челзиња, заврши 1:1, ќе не згазите пак на Мостот.

Па едино шо глеам скокање е од фанови на Челзи затоа. А не глеам шо не е јасно со утакмицата, резултатот и фанови на Јунајтед.

Која иронија човече, кој сарказам.
Не им текнува, или стварно се прават мутави за тоа како славеше Хазард гол од непостоечки пенал лани против WBA за 2:2 на Мостот во 95-та минута Рамче кога дајвна за сите пари.
Факинг WBA бе...
:pos:

Прославата на Јунајтед била проблем. Не сте научиле да го примате у задњи 30 секунди, затоа сте вакви.
Смешно ви е што фановите на Јунајтед се осоколија по изедначена утакмица со моментално најдобриот колектив во Англија.

Некој не може да сфати нешто, само кој.

Јунајтед од 2006та нема врзано барем 2 сезони по ред без титула во ПЛ. Оваа сезона најверојатно ќе биде тоа. Од друга страна имаме и јубилеј, Ливерпул ќе врзат 25. :coffee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom