Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
https://www.facebook.com/sportklub/...8222491864254/857021150984381/?type=1&theater
Како се радуваја фанојте на Манчестер после ремито со Челзи.
Кај се овде фановите? Јас гледам една баба само на видеово и ништо повеќе. Си прајте страшни филмови ако мислите дека Манчестер ќе се моли на реми со Челзи на Олд Трафорд. Јас како што видов, 90% од фановите на форумов и Луј ван Гал с(м)е среќни за поенот во последна секунда, ама не с(м)е задоволни од целокупниот исход. Мене на пример уште ми е мака што не искористивме една од раните шанси, ама тоа е.

Да се играл мечот на Стемфорд Бриџ, или да сме играле на Етихад или на Енфилд.. (да го ставам ли и Емирати а @Mojso ? :D) и да се радуваме на поен, оти да не.. Ама вака нема смисла како прво.

Кај се овде фановите? Јас гледам една баба само на видеово и ништо повеќе. Си прајте страшни филмови ако мислите дека Манчестер ќе се моли на реми со Челзи на Олд Трафорд. Јас како што видов, 90% од фановите на форумов и Луј ван Гал с(м)е среќни за поенот во последна секунда, ама не с(м)е задоволни од целокупниот исход. Мене на пример уште ми е мака што не искористивме една од раните шанси, ама тоа е.
Не го кладов за мајтап тука или навреда нешто
СпортКлуб го објави и јас го прикачив тука, не реков ништо :)

Не го кладов за мајтап тука или навреда нешто
СпортКлуб го објави и јас го прикачив тука, не реков ништо :)
Па и нив да им ебам матер, видеото е во смисла каде сме паднале. Филмови, ништо повеќе. Ајде сепак, сезонава не сметам дека Јунајтед може да загризе за титула, бидејќи има многу работа во одбраната. ЛШ сметам дека би требало да обезбедиме. Ќе истраеме уште малце мајтапи на наша сметка, иако во случајов им нема врска муабетот. (еве на СК, ако веќе ти не мислиш така :) )

Тери : ’’Јас и Ивановиќ бевме спречувани со боречки зафати на секој корнер.’’

Attachments

• 1520800_774630619265363_4860454112442540563_n.jpg
    1520800_774630619265363_4860454112442540563_n.jpg
    57,1 KB · Прегледи: 54
Последно уредено:
Кажете им малце повеќе да одат во теретана. :cool:

Прегледај го приврзокот 105592

Добро бе, заврши таа дискусија пред 24 часа. Пак ќе се навраќаме?
Во ситуацијава два пенали требаше за Челзи, не еден.
Па уште и слика поставува, демек не знаеме Тери за што збори...
Нема бе:facepalm:

Добро бе, заврши таа дискусија пред 24 часа. Пак ќе се навраќаме?
Во ситуацијава два пенали требаше за Челзи, не еден.
Па уште и слика поставува, демек не знаеме Тери за што збори...
Нема бе:facepalm:
Не бев можи пред 24 часа од кај да знам, не ги прелистувам сите страни
Шо ме цитираш ако има завршено дискусијата

Не бев можи пред 24 часа од кај да знам, не ги прелистувам сите страни
Шо ме цитираш ако има завршено дискусијата

Беше тука, што со ЛА, што со АЛ. Некои постови си ги оставил, некои си ги избришал, како оној во кој употребуваш лична навреда.

Широка имагинација имаш (y)

Немам јас широка (широка еј:facepalm:) имагинација, туку твоето ниво на интелегенција е толку ниско што....уствари ај, да не ти објаснувам со зборови, може со слики ќе сфатиш.

GLUP.jpg

Немам јас широка (широка еј:facepalm:) имагинација, туку твоето ниво на интелегенција е толку ниско што....уствари ај, да не ти објаснувам со зборови, може со слики ќе сфатиш.

Прегледај го приврзокот 105593
Не реков за ова јас, во секој случај и тука тој прво употреби навредливи зборови
Имагинацијата тие добрa околу она ЛА и АЛ

Ќе постирав за малку слика што покажува широка имагинација :pos:, али се премислив бидејќи сликите се забранети на темава :unsure:

А па тие едни цвеќиња за мирисање во шеснаесетник, на човек солза да му капне.

2f4cbb8b9b2fd1b6a761f171c3886190.jpg

Што пробува онаму, да му ја отштрафи главата на Рохо?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom