Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Фала курци. Конечно гол од нафрлена....

Pirlo ke igra prva postava a mozno e i Llorente. Dvata nasi najlosi igraci.....
pisi propalo

beach.gif

Келини стоко ниедна :pos:

Ova sakam da go gledam direktna igra napagjacka so pogba, vidal, markizio. Sepak denes pirlo pocna da lici na sebe :) Posle golot Loki pocna da lici na sebe toa me radva najpokje a i vidal vtorto e daleku podobar, bitno ne primivme gol.

Задоволен од денешната утакмица пособено поради тоа што сме +3 повторно од директниот ривал за титулата.

Пирло почнува да личи на себе ама останвам на ставот дека сакам да го видам Пирло против екипи со висок пресинг и екипи од ЛШ не со Чезена, Палермо, Сиена итн...

Маркизио, Тевез :cuc:

Џуџето исто така стално знај да изигра добро против екипи напаѓачки и кога водиме.

Переира не му е местото крилест бек едноставно не е за таму, треба да си игра зад напаѓачи или крило,

за Локи веќе предвидов на полувреме, после голот почна да личи на онај локи од лани.

Видал второто бешедалеку подобар но сеуште не е 100%се гледа.

Повеќе ми се допаѓа тимот со Маркизио, Погба, Видал пособено колку сме подиректни и поагресивни и играмедалеку побрз фудбал. Па после излегвањето на Пирло едно 100 контри напрајвме после одземени топки.

Како и да е не е ништо посебно затоа што стално вака прајме после пораз од ЛШ серија а киниме 2-3 утакмици се надеваме и пак иди ЛШ и пак го јадиме.....

Околу вториот гол малку доби натпреварот некој сенс, иако пак ќе повторам овие Палермо се умрени. Што бараат на гостување кај Јувентус без идеја за игра не би знаел да кажам. Никаква поврзаност немаа, очај. Изгледа се исполнуваат зборовите на Конте дека малите тимови против Јуве нагости се задоволни со минимален пораз.

Од денеска позитивна е само победата. Не е целосна сликата од ваков натпревар, пасивен беше и бавен. Пирло не е тоа тоа, му треба уште малку време неговите топки повторно да ја добијат онаа магија, а од Љоренте не сум задоволен сеуште иако постигна гол. Сепак се надевам дека Мората нема да биде уназаден затоа што со играта што ја прикажува заслужува да игра.

Го разби малерот Нандо, редно беше , нема ваљда пак да го снема :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom