- Член од
- 17 ноември 2012
- Мислења
- 4.549
- Поени од реакции
- 5.305
Па ќе изгубиме, како сме тргнале со играва задњиве 4 утакмици...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Poslednite 2 utakmici te nemase za ziv nekako go prekjuti pirlo i celi utakmici aj da vidime sega, dosega te izneverva. Site ama site od portali, novinari, clenovi na dr fprumi gledat deka ne e to to ne sum samo jas.I jas sakam Pirlo da bidi onaj od 2011 ama cisto sumnjam deka ke si ja povrati formata ne e pokje 32-33Јас сум ЗА да игра Пирло на утрешниот натпревар. Ако сака да си ја поврати формата, тогаш Алегри мора да му пружа шанса против послаби екипи, а знаеме дека Палермо минатата година играше ранг подоле. Против појаките екипи, може да влага од клупа, додека не си ја врати претпознатливата форма, но против вакви екипи + кај што играме дома, значи има од мене одобрување да почне од првата минута. Истото важи и за Љоренте...
Деви не ми се потресувај многу за Пирло![]()
Naprotiv samo Pereyra mozi da igra kako trequartista ili AMF ima se sto treba za taja pozicija i ne e b2bНи фалат многу играчи ако сакаме да смениме формација, немаме лев бек, крила ни класичен АМФ. Можи да се проба само со 4-3-1-2 но Маркизио,Переира и Погба немаат таква креативност да играат таму, сите се тркачи,б2б. Со Тевез АМФ многу ќе биди напаѓачка формацијата и не знам дали би се нафатил да игра на таа позиција. Мора да се купи крило, ете се шпекулира за Џердан но дотогаш ни останува да се надеваме дека Пирло ќе си ја врати формата, исто и Видал и Погба.
Переира по потреба може да ја игра таа позиција, да, ама дефинитивно не е класичен АМФ и сигурно дека ако веќе се игра 4-3-1-2, каде што токму АМФ е клучната позиција во тимот, неможеме да се надеваме дека со Переира во дупката ќе бркаме ЛШ и слично.Naprotiv samo Pereyra mozi da igra kako trequartista ili AMF ima se sto treba za taja pozicija i ne e b2b.
Ni za 4-3-1-2 nemame igravi izbroj samo kolku cm imame vo timot i ke ti stani jasno daki se dovolno za tie cetiri pozicii
Trequartista мислев можи да игра без проблем ма да го гледам повеќе како Ди Мариа тип на играч крилце кое ровари а во исто време е доста флексибилноПереира по потреба може да ја игра таа позиција, да, ама дефинитивно не е класичен АМФ и сигурно дека ако веќе се игра 4-3-1-2, каде што токму АМФ е клучната позиција во тимот, неможеме да се надеваме дека со Переира во дупката ќе бркаме ЛШ и слично.
Переира по потреба може да ја игра таа позиција, да, ама дефинитивно не е класичен АМФ и сигурно дека ако веќе се игра 4-3-1-2, каде што токму АМФ е клучната позиција во тимот, неможеме да се надеваме дека со Переира во дупката ќе бркаме ЛШ и слично.
Абе добро, формациски таа е позицијата, во секој случај треба класа играч за таму, Переира е одличен пример за замена за таа позиција, замена за ЦМ, па дури и замена по крила.Trequartista мислев можи да игра без проблем ма да го гледам повеќе како Ди Мариа тип на играч крилце кое ровари а во исто време е доста флексибилно![]()
Ne se soglasvam, preyra e samo 23 god i ima odlicen potrncijal i predispozicii i samiot povik za Argentinskata reprezentacija go dokazuva toa so dovolen broj na utakmici ke se razvie vo eden od klucnite igraci vo idnina. Mozebi CM,AMF,RW,LWАбе добро, формациски таа е позицијата, во секој случај треба класа играч за таму, Переира е одличен пример за замена за таа позиција, замена за ЦМ, па дури и замена по крила.
Нема да биде прва постава, ама во исто време, ради тоа што е универзален, може да натрупа многу утакмици.
I jas sakam Pirlo da bidi onaj od 2011
Pirlo ke igra prva postava a mozno e i Llorente. Dvata nasi najlosi igraci.....
pisi propalo, sonot izgl realnost
BULLSHIT... Ти пре би го гледал Маркизио на терен во очајна форма, одколку Пирло во најбоље форма. Ти реков, со тебе не правам муабет за Маркизио и Габиадини, и самиот знаеш зошто
Знам дека Пирло е во очајна форма, се виде тоа во последните 2-3 натпревари.... само финтата е што сите ние (на форумов) му дадовме шанса неколку натпревари да видиме како ќе се одвива неговата форма, додека ти уште првиот меч против Рома почна да го дрвиш.... А да не заборавиме дека пред дуелот со Рома, Пирло за Италија направи асистенција, кога Келини даде гол.
Туку да те прашам нешто... ти го прочитав ова мислење
Кажи ми, ако толку сакаш Пирло да ја поврати формата, тогаш на кои натпревари треба да игра...?![]()