Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
540416_756614524400467_7222229828431101772_n.jpg

Ауу,,, не...не Капетанот како 10ка.
Веќе “воиграната“ варијанта ако може така да се каже. Задни везни.

Нека Лалана и Кутињо бидат оние кои креираат.нема треба од него!!!

Ауу,,, не...не Капетанот како 10ка.
Веќе “воиграната“ варијанта ако може така да се каже. Задни везни.

Нека Лалана и Кутињо бидат оние кои креираат.нема треба од него!!!

Јас сум за оваа зошто Хендерсон и Ален имаат повеќе брзина во нозете и ќе можат добро да покриваат во одбрана а Стиви има повеќе памет во нозете и ќе може подобро да проигрува напред.
Нека ти текне колку добро ги изигра последните 15 минути на дуелот со ВБА како 10ка.

Јас сум за оваа зошто Хендерсон и Ален имаат повеќе брзина во нозете и ќе можат добро да покриваат во одбрана а Стиви има повеќе памет во нозете и ќе може подобро да проигрува напред.
Нека ти текне колку добро ги изигра последните 15 минути на дуелот со ВБА како 10ка.

Тоа беа последните 15 минути заедно со склоп на околностите.

Пошто неможе да ти текне ..треба да ја гледаш..

Мечот со КПР беше доволен показател...до 70 минута ја играше таа позиција или поточно ја шеташе!!!

Иначе моето тимче за утре

Мињоле,Џонсон,Ловрен,Шкртел,Морено(ако е фит),Хендо,Ален,Кутињо, Џерард-10ка,Лалана,Стерлинг.

Ниеден напаѓач неќам да видам ,мизерии се сите.
Не памтам кога последен пат сме имале волку некорисни напаѓачи.Гол немаат дадено човече.

Како бе Џерард 10ка, па пола меч го изигра така со Ќју Пи Ар и ништо не направи. Тотално ја има изгубено брзината и снаодливоста нешто што е неопходно за таа позиција. Арен си е ваму каде што игра последнава година. Нека трчаат помладите напред

Епа тогаш

Мињоле
Манкиљо-Шкртел-Ловрен-Морено
Џерард-Хендо
Ален
Кутињо-Лалана
Стерлинг

Јас би дефинитивно да се проба со овие играчи. Ако ништо друго, барем на контри ќе можеме да ги отвориме, кои мислам дека ни се единствена шанса а играме на Енфилд :facepalm:

Gerrard -

''I've had a couple of offers to go to Real Madrid during my career and I resisted.

''It may be something I regret further down the line, but I'd have had bigger regrets for leaving Liverpool; the club I love.

''It was very flattering but I resisted temptation because of my connection with my hometown club.''

@Scouser88 Модрич ќе игра утре, исто и Варан и Бензема се враќаат.
Начо не би требало да стартува.
Ваков би бил составот

Касиљас
Карвахал-Пепе-Варан-Марсело
Хамес-Лука-Крос-Иско
Роналдо-Бензема/Чичарито

Каков факинг Џонсон бе, што убаво си играше Манкиљо досега, па да го мењаме. Тури му курот на Џонсон, нека си игра дечково, башка Шпанец против Шпанци, што сакаш поише? Истиов муабет ко со Сити ебате, Манкиљо ваков-таков, неискусен, па на Џонсон старешината мудра паметот му го свртеа.

Добро бе што гледате вие? Кој мечеве ги гледате? Се подјебавате ли со ставовите дека Џонсон игра добро?! Глен е се само моќен модерен десен бек не. Ај оладете малце и согледајте ги работите како стојат на терен. Еден Арманд факинг Траоре му продаде фора и го пожолте(премотајте си до 71`). Колку пати повторно ни во кадар го немаше а особено во прво полувреме. Јас навистина сум фрапиран како го гледате Џонсон. На крајот на денот овој состав затоа и игра толку лошо. Има четворица кленови. Глен и Хозе каскаат од позади, Стиви вози под економик мод и напред наместо безмилосен егзекутор во офанзинвиот дел и од кого би започнувал пресингот во дефанзивниот дел и нозе би им се треселе на дефанзифците, постои незрело детенце на кого најголемо достигнување му се социјалните мрежи.

Сега ми светна. Никој не помисли дека е можно а и реално утре да играме 3-5-2? Одбраната ни е несигурна со 4 позади, бековите нема да можат да мрднат ако играме со 4 позади, а вака ќе добиеме и уште еден играч позади и цврста средина, Бало и Стерлинг како напаѓачи, Кутињо, Хендо и Стиви во средина.
Ова само како идеја....

Сега ми светна. Никој не помисли дека е можно а и реално утре да играме 3-5-2? Одбраната ни е несигурна со 4 позади, бековите нема да можат да мрднат ако играме со 4 позади, а вака ќе добиеме и уште еден играч позади и цврста средина, Бало и Стерлинг како напаѓачи, Кутињо, Хендо и Стиви во средина.
Ова само како идеја....

Боље да ти се угаси идејата. :)

Експериментирање со 3-5-2 во ЛШ против екипа која има доста брзи играчи може да ве донесе до дебакл.
Треба време за да се уигра таа формација, не викам дека вашите играчи ке бидат исти како нашиве, кои идеа како гуски по терен. Реал не е противникот за пробување на таа формација.
3-5-2 бара енормна дисциплина, што не верувам дека вашата одбрана ја има моментално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom