Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Ја искрено вака би играл против Реал.
Искрено не ми се гледа веќе џомбата како се шета на терен.
Него би го пуштил во последните 15тина минути зависи од резултатот.
И така и така нашата ориентација ќе биде одбраната... вака барем сме сигурни дека и нападот ќе брани.
Башка што со оваа навална линија би ја имале таа подвижност која ја имавме лани.
Можеби ќе биде малку потешко во дуел играта но сепак е подобро од Балотели кој едноставно не функционира кај нас....барем засега.
Стерлинг Лалана и Кутињо да се ротираат и да се враќаат назад за топка за да се отвара простор за бековите, Хендерсон и Ален за евентуално улетување во празно.
Реал очекувам да игра висок пресинг и висока линија на одбрана така да со овие тројца би го добиле она потребното...брзина за претрчување на одбраната исто така и играч повеќе за изнесување на топката од наша половина а не ко со КПР...Бунарење во празно!
ПС..Воопшто не се плашам од Реал...само да се врати брзината и флуидноста во нашиот напад.
За каде тоа беНе ми функционира глаата сеа, не знам за што мислиш
![]()
Роналдо ќе ви прави вака![]()
Jamie Carragher picks his team to face Real Madrid...
Mignolet - Johnson, Skrtel, Lovren, Moreno - Gerrard, Henderson, Allen - Lallana, Coutinho - Sterling.
![]()
Препишувач!!!
Искрено и не гледам причина да се игра со Балотели напред.
Ако со КПР немаше никаква функционалност со Реал нема ни да прдне.
Роџо ако сака да игра со напагач подобро да игра со Борини или Маркович одколку со Бало.
Но сепак ова е идеална тројка за утакмицава....нам ќе ни треба пресинг играчи кои ќе гонат напред.
Но исто така ќе ни треба и играчи кои ќе се враќаат назад за топка за да може истата да се изнесе...затоа што ќе ни биде ужасно тешко за игра на нашата половина.
Единствено се двоумам за Џонсон и Манкиљо...дали да се користи брзината или да се користи искуството против Роналдо!
James Pearce
@JamesPearceEcho
Alberto Moreno rested ahead of Real Madrid game. No injury problem. #LFC
Не е повреден.