Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Мислам дека со РМ нема да губиме не дека сме толку добри па да га победиме но затоа што играт со барса во сабота и до некаде ке се чуват мислам дека ќе биде нерешено и со малку голови исто очекувам од стерлинг да гази YNWA

Џонсон и Енрике не постојат :)

10262119_756165301112056_4953465658481749266_n.jpg

15AJCIU.png

Ја искрено вака би играл против Реал.
Искрено не ми се гледа веќе џомбата како се шета на терен.
Него би го пуштил во последните 15тина минути зависи од резултатот.

И така и така нашата ориентација ќе биде одбраната... вака барем сме сигурни дека и нападот ќе брани.
Башка што со оваа навална линија би ја имале таа подвижност која ја имавме лани.
Можеби ќе биде малку потешко во дуел играта но сепак е подобро од Балотели кој едноставно не функционира кај нас....барем засега.

Стерлинг Лалана и Кутињо да се ротираат и да се враќаат назад за топка за да се отвара простор за бековите, Хендерсон и Ален за евентуално улетување во празно.

Реал очекувам да игра висок пресинг и висока линија на одбрана така да со овие тројца би го добиле она потребното...брзина за претрчување на одбраната исто така и играч повеќе за изнесување на топката од наша половина а не ко со КПР...Бунарење во празно!

ПС..Воопшто не се плашам од Реал...само да се врати брзината и флуидноста во нашиот напад.

Jamie Carragher picks his team to face Real Madrid...

Mignolet - Johnson, Skrtel, Lovren, Moreno - Gerrard, Henderson, Allen - Lallana, Coutinho - Sterling.

(y)(y)(y)

Ааа, па имам пишано пред некое дека немам нешто паметно да пишам тука :icon_mrgr: Ниту во Премиер лига темата, нигде.. :icon_mrgr:

Jamie Carragher picks his team to face Real Madrid...

Mignolet - Johnson, Skrtel, Lovren, Moreno - Gerrard, Henderson, Allen - Lallana, Coutinho - Sterling.

(y)(y)(y)

Препишувач!!!;)

Искрено и не гледам причина да се игра со Балотели напред.
Ако со КПР немаше никаква функционалност со Реал нема ни да прдне.
Роџо ако сака да игра со напагач подобро да игра со Борини или Маркович одколку со Бало.
Но сепак ова е идеална тројка за утакмицава....нам ќе ни треба пресинг играчи кои ќе гонат напред.
Но исто така ќе ни треба и играчи кои ќе се враќаат назад за топка за да може истата да се изнесе...затоа што ќе ни биде ужасно тешко за игра на нашата половина.

Единствено се двоумам за Џонсон и Манкиљо...дали да се користи брзината или да се користи искуството против Роналдо!

Препишувач!!!;)

Искрено и не гледам причина да се игра со Балотели напред.
Ако со КПР немаше никаква функционалност со Реал нема ни да прдне.
Роџо ако сака да игра со напагач подобро да игра со Борини или Маркович одколку со Бало.
Но сепак ова е идеална тројка за утакмицава....нам ќе ни треба пресинг играчи кои ќе гонат напред.
Но исто така ќе ни треба и играчи кои ќе се враќаат назад за топка за да може истата да се изнесе...затоа што ќе ни биде ужасно тешко за игра на нашата половина.

Единствено се двоумам за Џонсон и Манкиљо...дали да се користи брзината или да се користи искуството против Роналдо!

Да, ама од друга страна пак, тешко ќе ни биде да дадеме гол, пошто никој од овие не е класичен напаѓач и во позициона игра тешко дека некој ќе успее да им избега на дефанзивците на Реал. А инаку, незнам зошто ама се ми се чини дека Бало ќе му даде гол на Мадрид. :)

Прегледај го приврзокот 105049
Види го Ловрен кај е "позициониран" човече. :facepalm::facepalm:

.

Ама не ја гледаше утакмицата изгледа ?
Човекот ја избаци топката, е сега за несреќа се одби то тој задниот играч кој после пак ја врати со глава пред Мињоле тоа е друго.

Али добро,Ловрен е нормално и Џонсон:D

А Енрике што јаде пуканки на сликава не се спомиња,важно Ловрен :P:P[DOUBLEPOST=1413888829][/DOUBLEPOST]
James Pearce
@JamesPearceEcho
Alberto Moreno rested ahead of Real Madrid game. No injury problem. #LFC

Не е повреден.

:pos:
Леле ако се истрчал пак овој инсајдеров :D:D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom