Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ама не ја гледаше утакмицата изгледа ?
Човекот ја избаци топката, е сега за несреќа се одби то тој задниот играч кој после пак ја врати со глава пред Мињоле тоа е друго.

Али добро,Ловрен е нормално и Џонсон:D

А Енрике што јаде пуканки на сликава не се спомиња,важно Ловрен :P:P[DOUBLEPOST=1413888829][/DOUBLEPOST]

:pos:
Леле ако се истрчал пак овој инсајдеров :D:D:D

Ама ја изби топката, го префрли стадионот :D

Рамос немал да игра и Бејл нема да игра;)
Се повредиле кога се симињале од авион,ту.

Лапај си икс-че.

Се ми оди паметот дека ќе извадиме нерешено утре и сите одма ќе се попалат како сме добри ,како Роџерс гази како не ни треба напаѓач итн итн.
Ќе не спашаваат Реал така ми изгледа.[DOUBLEPOST=1413889082][/DOUBLEPOST]
Ама ја изби топката, го префрли стадионот :D

Со најдобра намера проба човекот ама ...

Ама не ја гледаше утакмицата изгледа ?
Човекот ја избаци топката, е сега за несреќа се одби то тој задниот играч кој после пак ја врати со глава пред Мињоле тоа е друго.

Али добро,Ловрен е нормално и Џонсон:D

А Енрике што јаде пуканки на сликава не се спомиња,важно Ловрен :P:P[DOUBLEPOST=1413888829][/DOUBLEPOST]

:pos:
Леле ако се истрчал пак овој инсајдеров :D:D:D

Без разлика дека ја префрли, мора одма назад да се враќа а не да дреми со Џерард таму. Енрике не го ни споменувам оти е ОЧАЈ. Мислам дека ти велеше дека не ни требал лев бек летово, пошто Енрике се враќал. Се прашувам што би било ако го немавме Морено во тимот....

Иначе моето тимче за утре

Мињоле,Џонсон,Ловрен,Шкртел,Морено(ако е фит),Хендо,Ален,Кутињо, Џерард-10ка,Лалана,Стерлинг.

Ниеден напаѓач неќам да видам ,мизерии се сите.
Не памтам кога последен пат сме имале волку некорисни напаѓачи.Гол немаат дадено човече.

Не ја гледав утакмицава вчера и не знам како изигра Џонсон ама зошто го ставаш Џонсон пред Манкиљо?

Јас би го ставил само поради искуство ама не знам колку искуство а не брзина може да ти помогне против ЦР.

И јас сум 50-50 за десната бековска позиција. Џонсон јако изигра против КПР, ама против Роналдо без брзина, заебано ќе биди. Да се разбериме, никој дефанзивец на светот неможе да го запри Роналдо во 1 на 1 ситуација, средњаците мора да удвојуваат.

Не ја гледав утакмицава вчера и не знам како изигра Џонсон ама зошто го ставаш Џонсон пред Манкиљо?

Јас би го ставил само поради искуство ама не знам колку искуство а не брзина може да ти помогне против ЦР.

Премногу е неискусен за да игра ваква утакмица.
Џонсон е покорисен моментално.

Да, ама од друга страна пак, тешко ќе ни биде да дадеме гол, пошто никој од овие не е класичен напаѓач и во позициона игра тешко дека некој ќе успее да им избега на дефанзивците на Реал. А инаку, незнам зошто ама се ми се чини дека Бало ќе му даде гол на Мадрид. :)

Позиционата игра би значело дека ние ќе напаѓаме а Реал да се брани.....со оглед на тоа како играме овие два месеци, тоа е просто незамисливо!

Скоро 90% е сигурно дека ќе се браниме.така да критична ќе биде контрата!!!

А па едно искуство Битнер што го имаше што го запре Робен... :) Џонсон треба да го продадете, ем во години, ем плата голема ем придонес 0.

Позиционата игра би значело дека ние ќе напаѓаме а Реал да се брани.....со оглед на тоа како играме овие два месеци, тоа е просто незамисливо!

Скоро 90% е сигурно дека ќе се браниме.така да критична ќе биде контрата!!!

Модрич немал да им игра,Бејл и Рамос.
Средината не им чини без Модрич.
Тој Начо позади мора да го стиснеме ,непостои.[DOUBLEPOST=1413890891][/DOUBLEPOST]
А па едно искуство Битнер што го имаше што го запре Робен... :) Џонсон треба да го продадете, ем во години, ем плата голема ем придонес 0.

Значи ти го буцкаш Пејко против Џонсон. Голема плата муабетот од тука бил :P:D:D
Не е битна платата ,едноставно Џоно е постабилен,поискусен,подобар.15 утакамици нема у кариера малиот.Каде влагање против Реал.

Премногу е неискусен за да игра ваква утакмица.
Џонсон е покорисен моментално.

Истото го мислам и јас.
Критично ќе биде искуството....

Знам дека брзината е главно оружје на Роналдо... но не верувам дека има играч кој може да го сопре 1 на 1.
Така да искуството е побитно... мада Манкиљо и неговото име се дозна токму против Роналдо и прикажаната добра партија![DOUBLEPOST=1413891421][/DOUBLEPOST]
Модрич немал да им игра,Бејл и Рамос.
Средината не им чини без Модрич.
Тој Начо позади мора да го стиснеме ,непостои.[DOUBLEPOST=1413890891][/DOUBLEPOST]

.

Tокму тој Начо ќе биде човекот на кој треба да се надеваме дека ќе испадне од онаа висока линија на офсајд кој сум сигурен дека ќе се игра на Енфилд!

Ако искуството е поголемо кај Џонсон, мотивот е поголем кај Манкиљо. Плус, Манкиљо не е тотален анонимец...

Двајцата се борат. Џонсон за договор ,Манкиљо за докажување.
Имаат што да изгубат ако изиграат катастрофа.

Двајцата се борат. Џонсон за договор ,Манкиљо за докажување.
Имаат што да изгубат ако изиграат катастрофа.

И Манкиљо се бори за договор брат :)
Утре може да биде вратен од каде што дошол...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom