Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Не само Досон, и другите ептен задржаваа време. Ама не е ништо ново тоа, сите мали тимови го праат. Затоа дај си 2 гола на почеток и нека се тркалаат после колку сакаат, ама не мора да се комплицира и да се влезе со топка у гол

Како мислиш 25 продолжена, па по таа логика би требало уште да трае.

#ШоСандерленд :D

Абе онака истрескав со бројка ама мислам дека 8-9 минути се играа.

Иначе, не ми текнува сезонава кој три пати излагаше од игра на утакмица против Ливерпул а при тоа бараше измена и си се враќаше.

Многу форумџии тогаш кажаа „еј ама си ги дупи“ :)

на лајвскор уше траат утакмициве, 7-0 е за Сотон, ај да погаѓаме кој ќе го даде осмиот? :свиркам:

Кај мене на експлорер не се почнати уште.

Не знам кој јас никогаш не би го оправдал тоа, дури и да се работи за конкурентски тим, едноставно ме нервираат таквите работи у фудбалот.

Веќе топ4 во Англија не постои.
Топ 2 е сега.
Еден очаен Јунајтед е пред Ливерпул и Арсенал.

Квалитетот во Англија е следниов:

Челзи и Сити
Сите останати.

Нема ни екипи што со сигурност можеш да ги сметаш за аутсајдери пошто можат у полседни 5 месеци да извадат серија од 10 победи и 12ти да завршат..

Има некој хајлајтс од Сотон? Пошто го глеав Челзи :)

Мислам дека Појет по поразов ќе го јаде, а вечерва очекувам Вилиам Хил и сличните кладилници во Англија да укинат кладење на Појет за прв што ќе лета од тренерско столче :D Честитки до Сотон искрено, јас не очекував ваква игра и резултати од нив, со сета продажба, нов тренер моментално се во ренесанса, и секоја чест за Роналд Куман. Јас бев од првите овде на темава што прогнозираа дека Сотон ќе се мотаат околу долниот дел од табела, но ме демантираат во секое коло.

Арсенал ќе се шета до титулата. :pos: Уште не ми е јасно на кој кредит е Венгер сеуште менаџер, стварно не ми е јасно. Мислам доколку ги има, не би ме чудило и да ги нема земајќи во обзир колку амбициозен клуб се Арсенал.:noze:

Ај не трчајте за Јунајтед :) Ќе видиме колку се очајни или не, идната недела
Другата недела Челзи ќе биде очаен..уште од сега ме маваат флеш бекови од лани кога си подававме колку време да помине...:@

Јасно е ко ден кои тимови ќе се борат за титула сезонава, Сити и Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom