Mr. Mojo Risin'
Porka de Majorka
- Член од
- 14 септември 2008
- Мислења
- 3.577
- Поени од реакции
- 4.521
Темава
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сасуоло лол.Се извинувам што ви се утрпавам у дусикусија, кој тим у Серија А нема испаднато до сега или исфрлено?

Три титули и едно финале, може да е среќна една титула (иако не се работи за среќа, туку за искуство и знаење), а несреќа да е изгубено едно финале. Но, пак збориме за неколку финалиња, за неколку титули, тоа е веќе доминација!!!
2005-06 е целосна лудница... а 2006-07 Милан веќе е далеку од титула во италијанското првенство.доволно за да бидам прљав а не невинКолку години имаш дедо невин ангел?

Миланези да не ја продолжуваме дискусијата до недоглед ќе поставам едно едноставно прашање :
Дали беше Милан поквалитетен тим кога ја освои ЛШ (03/07) или тогаш кога не ја освои (04/05/06) ?
Според мене беше тогаш кога не ја освои.
Мене ми ја промашија суштината уште на почетокот .Ја промашуваш суштината!!!
Паѓа една од првите тези за тоа како Рома можела психички да падне. Факт е дека Рома е јак тим, а тие муабети беа само за оправдување од евентуален кикс од навивачи кои сеуште недоволно имаат доверба во Рома и нивните квалитети.
Jas od edna strana se plasev priznavam,ali so izjavata na Rudi i ostanatite vidov deka se zainatile i ke ima borba do 38 koloПаѓа една од првите тези за тоа како Рома можела психички да падне. Факт е дека Рома е јак тим, а тие муабети беа само за оправдување од евентуален кикс од навивачи кои сеуште недоволно имаат доверба во Рома и нивните квалитети.