Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Дај кажи некој тип за денес , те пратам и гледам добро ги типуваш тенисиве. (y)
eve za denes Osc - Oradea 1 @ 1.65 i Radnicki - Szolniki x2 @ 1.57 vaterpola se dveve vo betcity uplajkajte dur ne se padnati koeficientive :)

Последно уредено:
ПСЖ редно е веќе да победи, овие Ленс се ептен тапа.

Колку би била минималната добивка ако пишам 10 утакмици со 8коефициент и барам 4/10 или 3/10 ?
за 200денари уплата пример.

Некој предлози за вечер , саат време мозгам ништо не ми влага у очи? :)

Некој предлози за вечер , саат време мозгам ништо не ми влага у очи? :)
Остави за утре ако си мозгал денеска толку многу, а утре бапни ги Сити, Рома и Јуве :D

Колку би била минималната добивка ако пишам 10 утакмици со 8коефициент и барам 4/10 или 3/10 ?
за 200денари уплата пример.
На 3/10 со по 8 коефициент сите на 200 уплата , минималната ти е 850 денари, на 4/10 исти коефициенти иста уплата минималната ти е 3900, само рачунај дека ќе треба во бетсити да уплаќаш бидејќи во другите кладилници ти е 240 минимум уплата за 3/10, а 420 уплата за 4/10.

ПСЖ редно е веќе да победи, овие Ленс се ептен тапа.
Само што сакав да ги пцујам - ја свртеа. И Дортмунд е исто така редно време да тепа па да видиме[DOUBLEPOST=1413573331][/DOUBLEPOST]@stefi-love-cfc дај некое предвидување за викендов.Бтв за репрезентациите (y)

Последно уредено:
Пер, чекам ле авр тим 1 и ТНС 3+ у стуб за мала пара ....дај еднаш нека ми ги дае у пичке материна!

Кајгана помагај..Легија да дај гол Кајганоооооо[DOUBLEPOST=1413577193][/DOUBLEPOST]Фала ти Кајгано..те ценам

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom