Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Roma 1
Juve 2
Real 3+
Barca +
Chelsea 2
Barrow 1
Mansfield GG
-------------------------------------------------
Arsenal 3+
Man.City 3+
Roma 1
Juve 2
C.Ronaldo to score
Barca 3+
Lewandowski to score
Dortmund GG

Толку многу добри натпревари за типување немало многу одамна. Кладилниците при евентуален кикс или ќе изжнијат се живо и диво, или пак големи добивки ќе има викендов.

75eb4e6f7f526162c45c49dadfd5d7cd.jpg

321ade249111fb3843fb3fe3f00ede5e.jpg

Да има за кикирики

4b5df7fd3b47b6977ecdedd345e7a3e6.jpg

ова беше за пиво ама единствената што не беше 3+ ја имав нормално

Последно уредено:
се да им ебам ако не тепаат![DOUBLEPOST=1413643129][/DOUBLEPOST]Магијо ај:

Евертон т1
Дортмунд т2
Брнмаут т1
Ренџерс 3+

#Беровскоотооо

Последно уредено:
Динамо Загреб баш како на просечни кладионичар. 2ка ја имам, 1-1 беше, не играм веќе селски лиги. Оп 1-2. Знаев! :icon_lol:[DOUBLEPOST=1413643679][/DOUBLEPOST]Оп 1-3. Знаев (y)
иако веќе ја имав чкртнато[DOUBLEPOST=1413643759][/DOUBLEPOST]А Арсенал и Дортмунд ако не тeпаат се да им ебам

Челзи да победе-нека остане тка де, и Дортмунд да победе са работе за пари, ај требат пари за вечер не е заебанција.

Челзи да победе-нека остане тка де, и Дортмунд да победе са работе за пари, ај требат пари за вечер не е заебанција.
Абе на сите ни требаат ама нема :icon_lol: И за газдите од кладилниците треба нешто да има. Ќе посакаат нова куќа да си купат, нова кола да речиме х6ка едно друго. И тие се луѓе ебаго, греота се :coffee:

Сегед-Кадетен 2хен -5,5 ракомет. Во спортлајф 2 коеф. Швицарциве се одлични и убеден сум дека не губат со повеќе од 6 разлика , така да убав подарок од спортлајф(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom