Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
И сега чаре за episodecalendar. Давајте шо имате друго, колку сака нека е комплицирано.
Можеш да ги архивираш ко што гледам тие што се завршени и тие што си ги откажал, и да не ти ги рачуна. Се додека немаш над 20 кои се сеуште активни, ок би било. А имам :(

Можеш да ги архивираш ко што гледам тие што се завршени и тие што си ги откажал, и да не ти ги рачуна. Се додека немаш над 20 кои се сеуште активни, ок би било. А имам :(
26 имам, океј е сите ми се во календарот засега, а уште ова порака ми ја нема дадено.

26 имам, океј е сите ми се во календарот засега, а уште ова порака ми ја нема дадено.
Не ти пишува горе You have reached your limit of adding 20 shows. To lift this limit; Get premium, or archive shows to free up slots?

И сега чаре за episodecalendar. Давајте шо имате друго, колку сака нека е комплицирано.
Јас планирам да ја испробам trakt.tv , бидејки гледам имаат и повеќе апликации за мобилни телефони, па би требало да се добри.
Ако не ми се допадне, може да гo пробам ова или ова.

Последно уредено:

Пробајте и кажувајте која е најдобра :D
Пробајте го ова: http://www.tvshowtime.com/en/

Мене ми изгледа наједноставно за користење, личи на episodecalendar, плус имате еден куп подобри функции од episodecalendar.

Ова е мојот профил таму: http://www.tvshowtime.com/en/user/2159590/profile Ако ви се допаѓа и одлучите да го користите, додајте ме! ;)

Не сум користела epsiodecalendar никогаш и не знам што опции имало и сл., али користам tvmuse.eu одамна и порано полесно беше да се најде линк за епизодите, сега само во коментари ако некој ги пише, ама ми е полесно него да ги барам посебно. Ако сака некој нека го погледне, не е нешто фенси многу, ама бар си знам до кај сум со епизодите.

А можи некој да објасни за шо к.. служеше и календаро и ова :D

Нешто да означуваш до која епизода си изгледал или шо? Пошто јас симнувам и со ред гледам, ни календари ни крастајци.

А можи некој да објасни за шо к.. служеше и календаро и ова :D

Нешто да означуваш до која епизода си изгледал или шо? Пошто јас симнувам и со ред гледам, ни календари ни крастајци.

Ами крастајцо една, не сите ко тебе гледаат само завршени серии. :D

Ами крастајцо една, не сите ко тебе гледаат само завршени серии. :D
Koj гледа бе завршени Бетмен еден. Шерлок, Фарго, Гејм, Тру Детектив, Викинзите, Силиконската долина, Срвајвинг Џек и така натака :icon_lol:
Памтам јас не ми треба запишување шо глем како глем и кога да глем. Е Gotham не глем сега.......то е

Koj гледа бе завршени Бетмен еден. Шерлок, Фарго, Гејм, Тру Детектив, Викинзите, Силиконската долина, Срвајвинг Џек и така натака :icon_lol:
Памтам јас не ми треба запишување шо глем како глем и кога да глем. Е Gotham не глем сега.......то е

УУуу, изненадуваш. Си се префрлил во новиот век. Бравос. :D Па и јас не користам онакви додатоци, пробав еднаш и баталив, пошто ако не ми е расположението погодено имам навика и да ги заоставам сериите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom