Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Македонскиот Радјард Киплинг, Амон Сра, Велит, Василие, хордата нивна е поголем отров и од најлошата турбофолк песна што ни Рики не би ја пуштил. Џабе и блокираш и одследуваш, џабе е стварно, сегде ги има. Нема погнасна работа од вадење лични конверзации надвор. Но овој народ не заслужува подобро.

Последно уредено:
Барем да снемав интернет пред дс прочитам, вака еби се близу. Ем ебан ем труден.

Kejgs, mnogu mi se jade, i mnogu mi se spie.

giphy.gif

Me ucese kako da smotam buksna a ja koo prfoodelence she praef deka ne zxnaaam

Neil e ptekradnassss ptekrasnas prekrasnaa?

Dream girlll bratuuu

Pele pivpo buksna pivooo buksnaaa prti Bree geeee

Zmejovi hledame xaednooo zaednooo s

Серпико и Миа. o_O Јас одамна немам од подрум излезено. :facepalm:

Туку некаде пред 3 години несмасно го соблеков капутот во кола и ми се преврти жила на рамото, уште ми се превртува, а јас сум без капут ...

Некогаш сакам да го жртвувам спиењето за да се опијам, а јас сепак заспивам ...

Некогаш ја барам тишината, а веќе не се препознавам во нејзе.

Некогаш, само некогаш си фалам на себеси. Ама викендов одам на Џез, ќе се најдам таму ... во прашината на Универзална. :)

@Crazy in Love ти фатија клетвите (кој уште верува во ова:facepalm:) дека Суарез после инцидентот нема да освои трофеј или да добие никакво признание зошто нели ти така кажа пред 3-4 месеца а исто напомена дека што ќе кажеш, кажано е.
Епа, Луда Ин Лове, драга, заблето само што почна.
10659328_790726757659131_1638823235004365206_n.png

Ама не е фер, пошто нели (што би рекол Филе после поразот на Аргентина) сФетот едноставно не е спремен за љубоФ :(

Се „пингаме“ за некој месец, кога ќе освои трофеј во Шпанија.

До тогаш, сФе нај...

Ај бетмен настрана, не е до толку отиден, али оној Васиљ ми се повраќа ко го читам со некоја досетка или captain obvious коментар со 1000 лајка. Толку антипатичен човек одамна неам видено у јавност

Кеј,

Млеко и бисквити, храната на моето детство.

И да Кеј, сега си најдалеку од мене, од колку што било кога некогаш си била и ќе бидиш.
Ќе се видиме во некој друг живот.

Драга Кајгано не знам веќе што да правам со газдава :tapp:

Кога дете ќе ти даде комплимент, знаеш дека тоа е тоа! Искрено мислење, без никакви задни намери. Е јас откако едвај си добив убава црвена боја на косата и мислев да лупнам црна и да ја одморам од фарбање, добив комплимент не од едно, туку од осум деца истовремено. И сега ми е мака да се офарбам. :( Па Forrest Dumb пак нека кака дека ми била циганска(што и да му значи тоа). :cautious:

Драга Кајгано,

до кога бе мајку му луѓево мислат дека кога ќе им направиш услуга или ќе им помогнеш за некоја работа, потоа тебе ти станува обврска која ако не им ја извршиш повторно, одма го креваат носот и ти се љути. :confused: :mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom