UEFA Евро 2016 (квалификации)

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
ова виктимизам треба од сега да го прекрстат во албанизам. Ги жалам им нема лек на нивните фрустрации.
"
Viktimizam smatra se poremećajem osobnosti kojem se osoba stavlja u ulogu žrtve kako bi

• okrivljavalo druge za vlastito ponašanje
  • tražilo razumjevanje ili obrazloženje svojeg napada kao obranu navodnog napada."

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Барем ако веќе се нафатија да влагаат на терен требаше помасовно да влезат, а не 10 души. Убаво се гледа кога влагаат у соблекувална шконтариве ни имаше полиција ни бутур,а само еден се утрча да ги тепа. За пар попиени бокса ќе ја земат службено, плус ако ги казнат дополнително србиве значи стварно им го спопикаа со се јајца.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
E добро де, ќе гостува после Србија у Албанија, и они ќе јадат по некој бокс и ќе си поделат по 3 бода без мака со по 40 мин. играње.
Конспираси теори нр.3 :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Им го сметија јако на Србите, овие наседнаа и сега дебело ќе го јадат. Провокација пар екселанс. Класика.

Не верувајте дека Албанија ќе добие ригорозна казна, освен ако стварно не „го летив на кров“ братот на премиерот ова авиончево или некој од делегацијата. Србиве се обвинети по многу точки, ќе ги прогласат за виновни по секоја од нив, убеден сум и ќе ја тргнат настрана политичката конотација на провокацијата, па така на Албанија ќе остане да и се суди за евентуалното одбивање да го продолжи мечот за кое лесно може пред Стразбур/Лозана да дадат тужба и да ја добијат пошто имаше млатење на играчите од неофицијални лица.

Заборавате каде е седиштето на УЕФА и кое лобирање може да падне. Екс-ју републиките се ионака први на тапет во евро-судовите во сите области на општеството, а другите во случајов се експерти за глумење жртви. Нека не ве чуди да оформат: „Трибунал за спортски злосторства на територијата на Југославија“ во Хаг.

Јакото е што вчера имаше изливи на национализам од албанска страна во две ипол држави (Албанија, Македонија, Косово) кои ќе останат неприметени од дежурниот евро-фактор кој е тука да ги обвини Македонците зошто славеле државен празник со знамето на Вергина.

Секако, после вчерашната прослава, сега следи она во што Албанците се експерти, глумење на жртви. Филм што го гледаме веќе 15 години и кој сеуште им успева. Така да, не треба да се очекува ништо ново при разврската.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.265
Поени од реакции
28.111
Барем ако веќе се нафатија да влагаат на терен требаше помасовно да влезат, а не 10 души. Убаво се гледа кога влагаат у соблекувална шконтариве ни имаше полиција ни бутур,а само еден се утрча да ги тепа. За пар попиени бокса ќе ја земат службено, плус ако ги казнат дополнително србиве значи стварно им го спопикаа со се јајца.
И за кој курац Коларов и Ивановиќ глумеа миротворци....
Лесно можеа да ги остаат да си јадат ќутек кечињава,а они да се бранеа дека и нив ги фатило страв ,дека биле у опасност и да си се тргнеа на страна.
За навивачите имаш право. Требаше да скршат некоја глава за да има зашто казна да им пишат.
Кад је бал ,нек је маскенбал.[DOUBLEPOST=1413371601][/DOUBLEPOST]Shvercerat на Грујо му ја украле паролата " Дела , а не зборови " :cool:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.354
Поени од реакции
84.576
Кога би судел јас казната би била ....исклучување на двете репрезентации од натпреварувањата за оваа година.
Роналдо, и ти ли се зачлени на Кајгана.....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
All the same, when Serbia defender Stefan Mitrovic leapt up to catch the flag, which had sunk from the sky as the seemingly remote-controlled drone dropped with it, it seemed a sensible enough thing to do. Take it to the sidelines, get it off the pitch, get on with the game. It had been a surreal, almost filmlike sequence and an act of stunning provocation – but there was time to salvage matters.

But Albania’s players wanted their flag and, after Andi Lila and Taulant Xhaka had wrestled Mitrovic for it, it ended up in the hands of striker Bekim Balaj – well known for scoring a superb winner against Portugal last month.

What followed was a blur, a rush and swirl of people and movements that I was only able to piece together correctly upon returning from the stadium. At the time, it was impossible to believe your eyes: in years of covering football at home and abroad, nothing had come close to this.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2793384/the-scale-albania-s-brawl-serbia-impossible-believe.html#ixzz3GDCHNfiZ
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

грешен Митровиќ али поентата е таа

Член од
23 август 2010
Мислења
39.811
Поени од реакции
115.826
ЗНАЕВ ЗНАЕВ ЗНАЕВ

Скоро низ сите медиуми по светот се врти истото: Албанците во обид да го одбранат своето знаме, нападнати и претепани од Србите. Следи голема казна за Србите :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Еве некој вчера да ме прашаше што точно мислам дека ќе се деси, баш истово ќе му го кажев, веќе видено сценарио кај нас и тоа во мал милион случаи. Сега они се угнетените, они се нападнатите, а оној гомнарон што го управувал дронот од ложата имал амерички пасош и нормално ништо нема да му направат. Уште па кога го пуштиле викал: Ништо не ми можете :facepalm:

Боље да го снема Балканот, најискрено...

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Како бе си го бранеле знамето? Толку ли се ретардирани сите.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.641
Поени од реакции
59.565
Многу сте ми симпатични вака кога ќе почнете да расправате за фер и не фер... :love:

Нема фер и не фер, се си оди по однапред планирано сценарио. Србите ќе го изедат за сите пари и уште ќе ги ругаат по сите можни спортски портали. Албанците ќе си лапнат три бода и ќе глумат жртви. Примитивизмот влегува на фудбалските терени на голема врата и на сосема поинакво ниво.

Kajgana Shop

На врв Bottom