C
Castiel
Гостин
ИКарди никој не го спомна...не зезајте сеа...No Bonera, no party![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ИКарди никој не го спомна...не зезајте сеа...No Bonera, no party![]()
Никој не го спомна оригиналниот Роналдо во составите.
Џони брат нијанси одлучуваат, а и се разбира тоа се сведува на индивидуално мислење овде. Не е толкава разликата од Ибрахимович до Шевченко на пример па да кажеш дека нема шанси некој украинецот да го избере. Покрај тоа, треба да се зема во предвид дека некој играчи настапуваа во далеку поквалитетна Серија А од онаа во која Ибра го одигра најголемиот дел од својата кариера во Италија.Роналдо не остави таков белег како што остави Ибрахимович на пример..јас пак му се чудам на сите тука што ги прават составите а го немаат Златан во тимот..разбирам дека и Креспо и Шевченко и сите останати беа одлични напаѓачи ама никој го немаше тој импакт и појава на теренот каков што беше(и сеуште е) Златан Ибрахимович..монструм,ѕвер,чудовиште,играчиште....едноставно секој тим без него е фејк тим и то е то
Роналдо не остави таков белег како што остави Ибрахимович на пример..јас пак му се чудам на сите тука што ги прават составите а го немаат Златан во тимот..разбирам дека и Креспо и Шевченко и сите останати беа одлични напаѓачи ама никој го немаше тој импакт и појава на теренот каков што беше(и сеуште е) Златан Ибрахимович..монструм,ѕвер,чудовиште,играчиште....едноставно секој тим без него е фејк тим и то е то

Џони брат нијанси одлучуваат, а и се разбира тоа се сведува на индивидуално мислење овде. Не е толкава разликата од Ибрахимович до Шевченко на пример па да кажеш дека нема шанси некој украинецот да го избере. Покрај тоа, треба да се зема во предвид дека некој играчи настапуваа во далеку поквалитетна Серија А од онаа во која Ибра го одигра најголемиот дел од својата кариера во Италија.
Ај за Ибра ти држи муабетот, ама Ето си го ставил пред Роналдо![]()
Шевченко еден од најдобрите напаѓачи.
Ибра еден од најдобрите напаѓачи.
Креспо далеку позади нив.
Не мешај сеа и ти.
Реално изгази Ибра у Серија А и стварно остави голем белег ама еве си гази и у Франција а можеше и многу повеќе да напраи за Барса ама Пеп му се искурчи.Така е...но некои тука го спомнаа и Креспо што за мене е и малце апсурдно...мислам да изоставиш еден од Шевченко и Батистута за да го клајш Креспо?..глупости...иначе за мене Ибрахимович број 1 дефинитивно..таков индивидуалец и чоек што беше страв и трепет за противничката екипа не сум видел во Сериа А..посебно во годините кога играше за Интер и Милан,буквално со посрани гаќи излегваа противничките играчи коќе го видеа него...тоа е разликата
Ako ne ti se odmara pak cuti si okejjj?А што праите?
Батистута вс Пипо левел 2?