Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.977
- Поени од реакции
- 8.909
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На крај за да не бидам грешно сфатен, ниеднаш не сум кажал дека Јуве освајал задњиве три години со судии. Сите три титули беа плус минус заслужени, ете може за ланската ми е горко во уста поради тоа што Рома сруши личен рекорд на бодови, утакмици без примен гол а Јуве освои факинг 102 бода... Ама дека судиите знаат под притисок да свирнат/прогледаат низ прсти за Јуве, знаат, повеќе од што знаат за билокој друг тим.
Не брат, Тоти го исплука Јувентус, бранење на својот клуб е сосема нешто друго.
И твоето тврдење дека тој момент не ја решил титулата, е само твое субјективно мислење, никако факт!
А се сеќаваш на чистиот гол поништен на Робињо против Катанија или и на тоа слабо се сеќаваш?Абе до кога ќе се вртиме у круг со голот на Суљо.Ве гледам и ви се чудам.
Прво , тој наптревар и на Матри му поништиа чист гол , ама и на то аслабо се сеќавате.
Второр, Милан изгуби бодови со Катаниа,Болоња и еше поразен од Фиорентина и интер со што им се стопи водството , и ја изгубија трката.ФАКТ. End of story...
Ама јас докажав дека тој натпревар не ја решил титулата....
1. Дека е Февруари месец - значи имало уште 3 месеци до крај на првенството ФАКТ
2. Милан ја накачил предноста на табелата и во еден момент имал 7 бода предност пред Јувентус ФАКТ
3. Тоа што Милан дури негде во Април губел бодови од Фиорентина и останатите тимови, сигурно Јувентус не му бил крив... ФАКТ
Знаеш многу полесно ќе ми беше и јас да одев со претпоставки.... можев слободно да напишам "После поразот од Милан на Сан Сиро, Конте и играчите ќе се накурчеа и ќе ги победеа сите тимови до крај со резултат од 3-0" Ама тоа е само претпоставка, голема е можноста е да погрешам и јас во мојата претпоставка.... затоа ти дадов факти, дека се издржани.
Је*и га, скрос го заборавивмеНикој не го спомна оригиналниот Роналдо во составите.