Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

H

HoT IcE

Гостин
За мене најдобрите филмови за Бетмен се оние од Нолан, последниот беше послаб во однос на првите два, но сепак фантастична режија, ефекти, приказна и како беше прикажана, за кадри да не зборам, особено со Џокер. Не ги омаловажувам претходните но сепак Нолан постави нови стандарди за Бетмен, бар за мене, Бетмен ми е омилен фиктивен лик и херој уште од најмали нозе.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Новата Бонд девојка, дами и господа, Леа Сејду 'Lea Seydoux' (ака blue is the warmest girl :love::love::love::love::drk::love::love::love::love::love::love::love:) не можеа подобра одлука да одберат! Повеќе среќа за Јелена Јованова на некоја друга аудиција :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Граундхог деј почнува на шиттел 3 сеа ,кој е расположен нека го гледа.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Кога веќе сте ја спомнале, да добар избор е Леа, може да биде и како eye candy а може и посериозна улога да има. Ма да нигде не е 100% confirmed за неа ама најверојатно ќе биде Леа.

Нашиве медиуми малце претеруваа за Јелена јас како што прочитав само гледале снимки од неа, што и мислам дека не е нешто ептен блиску до добивање на улога.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.184
Поени од реакции
10.186
Има некаде тема за филмовите што поднесоа кандидатура за оскар од неанглиско говорно подрачје и од кои се излезени торенти?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Има некаде тема за филмовите што поднесоа кандидатура за оскар од неанглиско говорно подрачје и од кои се излезени торенти?
Еве јас ќе ти кажам од кои знам дека има па барај си ги ти на kick ass обично ги има сите, белгискиот Two days, one night; бразилскиот The way he looks, хрватскиот Kauboji; финскиот Conrete night; грчкиот Little England; полскиот Ida; српскиот Montevidio 2; италијанскиот Il capitale umano.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.184
Поени од реакции
10.186
Еве јас ќе ти кажам од кои знам дека има па барај си ги ти на kick ass обично ги има сите, белгискиот Two days, one night; бразилскиот The way he looks, хрватскиот Kauboji; финскиот Conrete night; грчкиот Little England; полскиот Ida; српскиот Montevidio 2; италијанскиот Il capitale umano.
Монтевидео го гледав у кино, а видов дека на торент ги има овие што си ги набројал + шпанскиот и австрискиот. Не се сеќавам дали аргентинскиот го имаше.
Пишете ко ќе испадне торент од португалскиот документарец и другиве европски и латино земји.

W

wicked_1

Гостин
Ida е феноменален филм, чекор погоре од се друго номинирано.
Но оскар најверојатно ќе земе Mommy. :/

Kajgana Shop

На врв Bottom