Me nemalo od damna na forumov , pa si mislev da napisam i jas nesto posle dolgo vreme otsustvo.
Neznam dali e napisano za ovoj nacin na vlozuvanje porano, ako e togas se izvinuvam za povtoruvanjeto .
Imam poveke strategii so koi raspolagam no jas ke spodelam edna od niv so vas , ( se razbira so tie sto ne ja znaat ova strategija ).
Jas iskljucitelno se kladam ONLINE na Betfair , i striktno izbegavam kladenje vo kladilnici.
Pricina : kladilnicite imaat od 10% do 15% pomali koeficijenti od Betfair.
Prednosta vo Betfair: pokraj golemite koeficijenti imas moznost da nastapis vo uloga na kladilnica.
Za tie sto neznat, Betfair ne e kladilnica, tuku mesto kade lugeto se kladat eden protiv drug megusebno, i ti dava izvonredna moznost za trguvanje so koeficijenti so toa sto kupuvas nisko i prodavas visoko za profit, no ova e poveke za trguvanje na Betfair.
Da pocneme so strategijata:
Na Betfair jas vlozuvam na Back i Lay.
Back znaci se vlozuvas deka taka ke bide , Lay e sprotivno, vlozuvanje protiv toa.
Na correct score pokrivam tocen rezultat 0-0 so Back, istovremeno pokrivam i Draw so Lay.
Primer :
Fluminense - Atletiko MG
vlozuvas vo:
1. 0-0 - Back koeficijent 13.5
2. Draw - Lay koeficijent 3.70
Back se koeficientite so plava boja a Lay so rozeva
preostanuva da cekas kako ke se odviva igrata
Mozni scenarija:
1. Ostanuva 0-0 dobivas so koeficijent od 13.5
2. Veguva gol i se kacuva koeficijentot za Draw, posle prviot gol odis na Cash Out i ja kasiras razlikata, znaci pak dobivas.
Nevleguva gol ti si vo plus
Se dava gol ti si pak vo plus.
Kako i da se vrti ti dobivas i si vo kjar.
Vaka gledano covek ke rece SUPER konecno Strategija koja e sigurna 100%, no za zal ne e taka , i ova strategija kako i sekoja druga si ima svoja mana i mozno e da izgubis.
Kako :
Da predpostavime : ne vleguva dol do 90 min, vo 91 min eden od timovite dava gol i marketot se suspendira za rekalibriranje na koeficientite , vo meguvreme utakmicata zavrsuva pred da se vratat koeficientite vo market, i vie gubit.
Resenie za ova da ne se sluci i da se izbegava vakvo scenario e:
Ako do 85-87 min rezultatot e 0-0 odite na Cash Out i si go zimate vasiot vlog zaedno so dobivkata i zavrsuvate so ovaa utakmica.
Vaka ke skratite malku od vasata dobivka , ama izbegavate situacija vo koja bi mozele da se naogate vo zamka .
Tolku za ovaa strategija
Iako ima uste nekoi doteruvanja i sminkanje okolu ova strategija , mislam deka nema potreba da se zamarate so poveke za da bidete uspesni i da zarabotite na Betfair.
Ako ima nekoj svoe mislenje okolu ova , neka se izrazi slobodno .
Bi sakal da slusam vasi mislenja i preporaki.