Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Бразил-Кина одбојка жени 178,5+ досега сите утакмици што ги имам типувано на ваква граница од поени влегувале минуска (n) Има шанси и оваа така да испадне:rolleyes:, ама мислам дека ќе биде тешка и неизвесна, во сама завршница е светсково и ќе има борба.
Rosemberg сефте правам со хокеј, убав коеф. Слован 2-ка на гости кај Динамо Рига, тешко ќе биде, али одиме мало јаче:X3:
Еве дефинитивно и научно докажано, оваа граница од поени секогаш влегува минус, без разлика на било какви околности:D myth busted (y)

Добро бе да му ебам мајката..како можеше онај слепецот пеналот да го промаши само за мене се да му ебам понајмило...и сега како за инает 0-1 ќе остани да ти ебам и Шведска и Русија и сите ебете се во газот копилиња едни..пенал промашија бе:tapp::tapp:

Добро бе да му ебам мајката..како можеше онај слепецот пеналот да го промаши само за мене се да му ебам понајмило...и сега како за инает 0-1 ќе остани да ти ебам и Шведска и Русија и сите ебете се во газот копилиња едни..пенал промашија бе:tapp::tapp:
Џони Македонија 1 ја изигра?! Па пиши барем пред утакмицата ич да не ја чепкам бе пичка му матер :icon_mrgr:

Ти ебам и мрза и се да ти ебам.6.60 беше во бетсити 3:2 точен на полувреме.Колку бев некако сигурен дека ќе ја вртиме.

Фати некој? :D
BbHBmTK.jpg

:icon_mrgr:

Црногорскиве трупови да изненадеа против Лихтенштајн ќе имаше уште 70 евра :tapp:

Me nemalo od damna na forumov , pa si mislev da napisam i jas nesto posle dolgo vreme otsustvo.
Neznam dali e napisano za ovoj nacin na vlozuvanje porano, ako e togas se izvinuvam za povtoruvanjeto .

Imam poveke strategii so koi raspolagam no jas ke spodelam edna od niv so vas , ( se razbira so tie sto ne ja znaat ova strategija ).

Jas iskljucitelno se kladam ONLINE na Betfair , i striktno izbegavam kladenje vo kladilnici.
Pricina : kladilnicite imaat od 10% do 15% pomali koeficijenti od Betfair.

Prednosta vo Betfair: pokraj golemite koeficijenti imas moznost da nastapis vo uloga na kladilnica.
Za tie sto neznat, Betfair ne e kladilnica, tuku mesto kade lugeto se kladat eden protiv drug megusebno, i ti dava izvonredna moznost za trguvanje so koeficijenti so toa sto kupuvas nisko i prodavas visoko za profit, no ova e poveke za trguvanje na Betfair.

Da pocneme so strategijata:

Na Betfair jas vlozuvam na Back i Lay.
Back znaci se vlozuvas deka taka ke bide , Lay e sprotivno, vlozuvanje protiv toa.

Na correct score pokrivam tocen rezultat 0-0 so Back, istovremeno pokrivam i Draw so Lay.

Primer :
Fluminense - Atletiko MG

vlozuvas vo:

1. 0-0 - Back koeficijent 13.5
2. Draw - Lay koeficijent 3.70
Back se koeficientite so plava boja a Lay so rozeva

preostanuva da cekas kako ke se odviva igrata

Mozni scenarija:

1. Ostanuva 0-0 dobivas so koeficijent od 13.5

2. Veguva gol i se kacuva koeficijentot za Draw, posle prviot gol odis na Cash Out i ja kasiras razlikata, znaci pak dobivas.

Nevleguva gol ti si vo plus
Se dava gol ti si pak vo plus.
Kako i da se vrti ti dobivas i si vo kjar.

Vaka gledano covek ke rece SUPER konecno Strategija koja e sigurna 100%, no za zal ne e taka , i ova strategija kako i sekoja druga si ima svoja mana i mozno e da izgubis.

Kako :

Da predpostavime : ne vleguva dol do 90 min, vo 91 min eden od timovite dava gol i marketot se suspendira za rekalibriranje na koeficientite , vo meguvreme utakmicata zavrsuva pred da se vratat koeficientite vo market, i vie gubit.

Resenie za ova da ne se sluci i da se izbegava vakvo scenario e:
Ako do 85-87 min rezultatot e 0-0 odite na Cash Out i si go zimate vasiot vlog zaedno so dobivkata i zavrsuvate so ovaa utakmica.
Vaka ke skratite malku od vasata dobivka , ama izbegavate situacija vo koja bi mozele da se naogate vo zamka .

Tolku za ovaa strategija

Iako ima uste nekoi doteruvanja i sminkanje okolu ova strategija , mislam deka nema potreba da se zamarate so poveke za da bidete uspesni i da zarabotite na Betfair.

Ako ima nekoj svoe mislenje okolu ova , neka se izrazi slobodno .
Bi sakal da slusam vasi mislenja i preporaki.

Da pocneme so strategijata:

Na Betfair jas vlozuvam na Back i Lay.
Back znaci se vlozuvas deka taka ke bide , Lay e sprotivno, vlozuvanje protiv toa.

Na correct score pokrivam tocen rezultat 0-0 so Back, istovremeno pokrivam i Draw so Lay.

Primer :
Fluminense - Atletiko MG

vlozuvas vo:

1. 0-0 - Back koeficijent 13.5
2. Draw - Lay koeficijent 3.70
Back se koeficientite so plava boja a Lay so rozeva

preostanuva da cekas kako ke se odviva igrata

Mozni scenarija:

1. Ostanuva 0-0 dobivas so koeficijent od 13.5

2. Veguva gol i se kacuva koeficijentot za Draw, posle prviot gol odis na Cash Out i ja kasiras razlikata, znaci pak dobivas.

Nevleguva gol ti si vo plus
Se dava gol ti si pak vo plus.
Kako i da se vrti ti dobivas i si vo kjar.

Ако поведе гостинот, back на нерешеното нема да се крене доволно за да можеш да излезеш со ќар со кој би го покрил минусот кој ќе го направиш на back на 0-0. Ако причекаш да се крене тој коефициент, што неминовно ќе се случо со текот на времето, може да дојде резултатот 1-1 па да бидеш минус еден куп. Оваа стратегија е многу стара на Betfair и порано беше многу користена, но наскоро коефицинтите на нерешено паднаа доволно ниско за да не можеш да направиш профит. Ако сакаш да дискутираш на ова, мораш примерот да го поткрепиш со конкретни суми кои би ги вложил. Ќе видиш дека долгорочно е невозможно да бидеш во профит на овој начин.

Ако поведе гостинот, back на нерешеното нема да се крене доволно за да можеш да излезеш со ќар со кој би го покрил минусот кој ќе го направиш на back на 0-0. Ако причекаш да се крене тој коефициент, што неминовно ќе се случо со текот на времето, може да дојде резултатот 1-1 па да бидеш минус еден куп. Оваа стратегија е многу стара на Betfair и порано беше многу користена, но наскоро коефицинтите на нерешено паднаа доволно ниско за да не можеш да направиш профит. Ако сакаш да дискутираш на ова, мораш примерот да го поткрепиш со конкретни суми кои би ги вложил. Ќе видиш дека долгорочно е невозможно да бидеш во профит на овој начин.
Ми го зема зборот за малце. Сеа ќе му го пишев ова што ти му го пиша. Луѓе сфатете, долгорочно-секогаш кладилницата е во ќар.
Да постоеше начин како да си 100% во ќар немаше ни да постојат кладилниците. Се им е пресметано за на крај севкупно да имаат ќар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom