АКо не се лажам во копачка може на страната нивна да провериш дали и колку си добитен незнам не сум уплакал таму до сега али мислам има таква опција
Башка за колку ти беше уплатено ливчето ?
За 100 денари.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
АКо не се лажам во копачка може на страната нивна да провериш дали и колку си добитен незнам не сум уплакал таму до сега али мислам има таква опција
Башка за колку ти беше уплатено ливчето ?
u zivo trebalo da ja branes x2 , napoli ti zavrsila koga e bila psg 75 80 minuta
Јас вака пробав@Кртола за утре КХЛ
Амур - ЦСКА 2ка. Само не знам дали ќе стигнам да уплатам во 10 играат.
Металург Новокузњецк - Северстал 6.5 - (или можеби х2) ........гледам Металург даваат по 1 и нешто гол на натпревар а примаат по 3. Другиве пак два и нешто гола даваат и примаат по натпревар. Во просек на нивните утакмици паѓаат по 4-5 гола.
Сибир -Торпедо 4.5 + мада не сум сигурен за овие.
Јурга -Салават УФА х2
Лада- Авангард 2ка. Лада вчера ја забележа првата победа сезонава па доста им е засега не верувам две да врзат со ред и тоа против Авангард
Нефтехимик -Барис х2 или 4.5 +. Првиве многу примаат по 4 на наптревар во просек а даваат по 3.
Јокерит - Медвешчак 1
СКА -Слован 1
Динамо Рига- Динамо Минск си викам 6.5 - мада за оваа утакмица абер немам што би изиграл.
Не приметуваш дека постираш од дебилна страница која воглавно вади неточни информации? Не се води само според повреди, не секогаш тие се пресуден фактор за типување. Имаат тимовите и други играчи што знаат да играат фудбал.
Новокуњецк мамицата 3-7 завршиЈас вака пробав
Авангард 4,5+
Јокерит 1и5+
Динамо Рига 4,5+
за овие шо почнаа или завршија веке горе долу и јас така би ги одиграл освен Сибир таму ке играв -5,5 и двата тима се дефанзивни али ете моментално е 3-1
Во послениве 3-4 дена ептен гадни резултати излегуваат Лада го победува на Магнитогорск,СКА прв пат губит сезонава,Сочи кинит бод со Динамо секој ден некоја бомба имат
Да не знае некој резултат за
Hapoel Kiryat Shmona U19 vs. Beitar Nes Tubruk U19 ептен ми е хитно