Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
АКо не се лажам во копачка може на страната нивна да провериш дали и колку си добитен незнам не сум уплакал таму до сега али мислам има таква опција

Башка за колку ти беше уплатено ливчето ?

За 100 денари.

10617466_790069024385479_2099752731_n.jpg
u zivo trebalo da ja branes x2 , napoli ti zavrsila koga e bila psg 75 80 minuta :)

@Кртола за утре КХЛ
Амур - ЦСКА 2ка. Само не знам дали ќе стигнам да уплатам во 10 играат.
Металург Новокузњецк - Северстал 6.5 - (или можеби х2) ........гледам Металург даваат по 1 и нешто гол на натпревар а примаат по 3. Другиве пак два и нешто гола даваат и примаат по натпревар. Во просек на нивните утакмици паѓаат по 4-5 гола.
Сибир -Торпедо 4.5 + мада не сум сигурен за овие.
Јурга -Салават УФА х2
Лада- Авангард 2ка
. Лада вчера ја забележа првата победа сезонава па доста им е засега не верувам две да врзат со ред и тоа против Авангард
Нефтехимик -Барис х2 или 4.5 +. Првиве многу примаат по 4 на наптревар во просек а даваат по 3.
Јокерит - Медвешчак 1
СКА -Слован 1
Динамо Рига- Динамо Минск си викам 6.5 -
мада за оваа утакмица абер немам што би изиграл.
Јас вака пробав
Авангард 4,5+
Јокерит 1и5+
Динамо Рига 4,5+
за овие шо почнаа или завршија веке горе долу и јас така би ги одиграл освен Сибир таму ке играв -5,5 и двата тима се дефанзивни али ете моментално е 3-1
Во послениве 3-4 дена ептен гадни резултати излегуваат Лада го победува на Магнитогорск,СКА прв пат губит сезонава,Сочи кинит бод со Динамо секој ден некоја бомба имат

Не приметуваш дека постираш од дебилна страница која воглавно вади неточни информации? Не се води само според повреди, не секогаш тие се пресуден фактор за типување. Имаат тимовите и други играчи што знаат да играат фудбал.

Јас вака пробав
Авангард 4,5+
Јокерит 1и5+
Динамо Рига 4,5+
за овие шо почнаа или завршија веке горе долу и јас така би ги одиграл освен Сибир таму ке играв -5,5 и двата тима се дефанзивни али ете моментално е 3-1
Во послениве 3-4 дена ептен гадни резултати излегуваат Лада го победува на Магнитогорск,СКА прв пат губит сезонава,Сочи кинит бод со Динамо секој ден некоја бомба имат
Новокуњецк мамицата 3-7 заврши :eek: Арно пишав погоре х2 и пак 6.5 - ја играв. Јокерит исто ме изненади дома што изгубија од Медвешчак. И Лада исто не очекував да врзат победи и тоа баш Авангард го тепаат упм. Сега за наредниве 3 дена да пишиме[DOUBLEPOST=1412642462][/DOUBLEPOST]За денес
Динамо - Локомотив ова 1х или 4.5 + мислам. Не знам дали ќе се упраат на време Локомотив само и дали ќе се исплати 1х ќе даат никаков коефициент. Ама си викам барем 5 гола да паднат. Не знам тука дополнително ќе размислам
Витјаз - Сочи исто 1х мада и тука зависи коефициентот. Првиве даваат приближно 3 по натпревар а примаат речиси 4. Вториве пак даваат по 1.4 на утакмица а примаат по 3.2. Двете слаби одбрани плус Сочи слаб напад имаат. Сепак мислам можи и 4.5 + да се проба ваљда нема да се до толку неспособни да не можат меѓусебе голови да си дадат. Уствари заеби 1х ако се оди на таков тип подобро чист 1 па што сака нека е.
За 8ми октомври т.е утре
Атлант - Јокерит 2. ме изненадија Јокерит дома што изгубија ама мислам сега ќе тепаат а и Атлант се прилично слаби.
СКА - Медвешчак - чист 1. СКА се класи подобри и имаат страшен напад т.е најдобар во лигата, а хрвативе примаат голови така да тука можи и 4.5+ да се игра ако не и 5.5 +
Динамо Рига - Слован Братислава за оваа немам поим што би се пишала. Предност им давам на Слован ама којзнај.
За 9ти октомври
Автомобилист Јекатеринбург -Трактор - Автомобилист се последни на исток со дамо две победи мада и Трактор имаат 2 во регуларен дел и 3 во продолженија. Впрочем тука е разликата во бодовите. 4.5+
Металург Магнитогорск - Адмирал Владивосток 1. Разлика во клaси. Оваа на голови е ризична. Магнитогорск имаат јак напад со по 4 и нешто дадени по наптревар додека Адмирал примаат по 4 на натпревар па за очекување е Магнитогорск да им стегнат едно 4-5 гола. Само проблемот е што Металург имаат прејака одбрана заедно со ЦСКА најдобрите во лигата и прашање е колку ќе можат Адмирал да постигнат некој гол. Можеби 4.5 + ама можат и да не примат гол а дали ќе дадат 5 тоа не знам. Можат лагано со 3-0 или 4-0 да си тепаат. Можеби и 1-1 да се изигра
ЦСКА -Сочи 1. Исто и тука можи да се проба 1-1. За напомена како што реков ЦСКА ја има најдобрата одбрана со 17 примени на 14 утакмици додека Сочи најлошиот напад
со 14 дадени на 10 утакмици.
Лада- Барс Казан - 2ка. Доста им беа 2 победи со ред на Лада. Го реков тоа и после првата победа и баш Авангард го тепаа ама ваљда нема сега пак да тепаат

Последно уредено:
Брест 1
Лопез 1
Јанович 1
Јужни 2
уште Чилич/Гонзалес 1
уплата 200 добивка 2500

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom