- Член од
- 22 јануари 2012
- Мислења
- 660
- Поени од реакции
- 421
Фала на советот исто така слушнав муабети дека биле издржливи лаптопиЛеновото процесорот ти е од 2.5 up to 3.1
Sent from my iPhone using Tapatalk
Фала на советот исто така слушнав муабети дека биле издржливи лаптопиЛеновото процесорот ти е од 2.5 up to 3.1
Најиздржливи, можеш да готвиш со него.Фала на советот исто така слушнав муабети дека биле издржливи лаптопи
Sent from my iPhone using Tapatalk
Арни си се новите Дел, види кој ти нуди поубава гаранција и што повеќе ти одговара 15инч или 17инч.decki ajde kazete megju asus i dell laptop
39.000k e asus 17" i dell 35.000k 15.6" dvete i7, 8gb ddrl3,1tb hd,i graficki ednio geforce 840-2gb drugio dell,8850 amd-2gb
slusham deka na dell novite serii se katastrofa,so velite vie ?
Ако има и интегрирана графичка тогаш земи го. Ако не, да знаеш дека батеријата нема многу да ти трае... Иначе добри перформанси има, али малце скапичок е. Види си други марки со слични перформанси, најди некој поефтин...
Nekoj komentar za ovoj laptop?
Земах го денеска, појма немам дали е интегрирана графичката или не.Ако има и интегрирана графичка тогаш земи го. Ако не, да знаеш дека батеријата нема многу да ти трае... Иначе добри перформанси има, али малце скапичок е. Види си други марки со слични перформанси, најди некој поефтин...
Со среќа да го користиш. Не е интегрирана, ама мислев во смисол на тоа да има интегрирана + АМД, ама можно е и само АМД-то да го има, како кај мене на лаптоп па да црпи повеќе батерија отколку што треба...Земах го денеска, појма немам дали е интегрирана графичката или не.
иначе ова е графичката = 2GB AMD Radeon HD 8850M
Па не е лоша, само што на тој начин од Анхоч ќе ти излезе +7-8000 денари од реалната цена ако ги купуваш посебно деловите.Pomos. Dali konfiguracijava bi bila dovolno dobra za gejming, sekako barem za narednite 3-4 godini?
http://www.anhoch.com/asp/ponuda/sistemi/konfig.asp?id=42
I namesto GT 730, bi zemal ATI R7 260X so 2 giga DDR5.
Подобро е ако сам си составиш конфигурација по желба во рамките на буџетот. Разлистај постови за идеи тука или на It.com.mk и ќе најдеш предлози во тој ранг од 30-40к денари.Pomos. Dali konfiguracijava bi bila dovolno dobra za gejming, sekako barem za narednite 3-4 godini?
http://www.anhoch.com/asp/ponuda/sistemi/konfig.asp?id=42
I namesto GT 730, bi zemal ATI R7 260X so 2 giga DDR5.
AMD R7 260X 7000 од СетАј мала помош, другарче бара графичка да појачал малку конфигурација колку да може да игра игрички.
Лани ја зимаше конфигурацијата демек за интернет филмови и по некој пат офис работа ама сега сака и некоја игричка да пушти.
Ок не е некоја за нба2к15 сака па незнам колку ќе е изводливо.
Има матична asrock h61m-vg3, рам има 4гб, а процесорот е интел g2030.
Да препорачате некоја пристојна графичка која ќе му врши работа да игра игри како споменатава буџетот му е 6000-7000 по можност да биде под максимумов никако надминување.
Испратено преку македонски пошти
има две со ознакава што ми ја пушти со иста цена од кои едната потоа има R7260X-DC2OC-1GD5, а другата има ознака R7260X-OC-2GD5 претпоставувам на оваа мислешеAMD R7 260X 7000 од Сет