Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Не, нормално е онака кошкање, малце вербално препукување и за време на текма али ја би бил и те како изненаден да ми дојде Венгер и да ме бутне, прво зошто е Премиерлига, не трета македонска лига, второ Венгер е еден господин човек и не личи на него вакво однесување.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.735
Поени од реакции
12.787
Страв од аспект демек да не претерав со провокации...Мислам океј си имаше Мурињо кошкања во Примера, али таму се е орангутани, во ЕПЛ како што кажа тру блу пред малку, си има повеќе класа. Да препкување и сето тоа, ама да земеш да се „туркаш“ со друг тренер. Особен некој од калибар на Моу/Венгер...Далеку од тоа дека страв од 60 годишен французин :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.731
Страв од аспект демек да не претерав со провокации...Мислам океј си имаше Мурињо кошкања во Примера, али таму се е орангутани, во ЕПЛ како што кажа тру блу пред малку, си има повеќе класа. Да препкување и сето тоа, ама да земеш да се „туркаш“ со друг тренер. Особен некој од калибар на Моу/Венгер...Далеку од тоа дека страв од 60 годишен французин :D
Тешко така да си мисли. Сега очекувај и уште повеќе да провоцира. Како и да е, си кажа дека и он правел грешки во минатото, се случува.
За кој што каков пост ?
За http://dalidragonsky.weebly.com/

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.761
еее венгер тепачиште почна да изненадува стариот, а и мурињо како изреагира како некоја пичкица да ја удриле по цицка.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Вишковиќ спомна у текот на преносот.

И многу често ја сум тој што испаѓа у право уместо вас. :icon_lol:

Ја не викам дека го познавам играчот повеќе од тебе, ама еве увек, значи увек кога ги глеам Арсенал минативе сезоно он ми паѓа најмногу во очи како киксер, заедно со вечниот инает на Венгер да игра без класичен ДМ и да крпи со Фламини.

Често читам како Кошиелни е јак дефанзивец а на дело кога сум го гледал секогаш овој го докажувал спротивното, дека е дупе.

1. Коста и те како знае да дрибла со топка. Точно не го прави тоа ко Суарез ама во сезоната кога играше како полушпиц во Атлетико зад Фалкао не често знаел да навезе неколкумина.

2. Точно, во Челзи нема доволно простор да се движи како во Атлетико лани. Но не заради фамозното „Премиер е појака“ туку заради тоа што тука игра сам и на себе има двајца дефанзивци, за разлика од Атлетико каде што секогаш играше со уште еден играч зад или пред него. Тука Оскар е далеку.

3. Очигледно е дека не е во најдобра физичка форма и дека овој Коста од минативе 2-3 меча не е ист со тој на почеток на сезоната.
Првиот болд, то не значи дека Виситина. Провери пред да влегваш падобрански. Жити се, за да не ти се смеат, не за друго. Втор болд, исто ко јас за Рамос. Сите ме убедват дека е јак, а кога и да го гледам прима киксерски голови. Добро е што ретко ги гледам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom