E
Epsilon
Гостин
Бало = Велбек
п.с. Знакот еднакво се однесува само за парите кои се купени (да не помисли некој нешто друго)![]()
http://basstunedtored.com/2014/09/05/balotelli-vs-welbeck/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бало = Велбек
п.с. Знакот еднакво се однесува само за парите кои се купени (да не помисли некој нешто друго)![]()
Утакмицата си одеше како шо сака Симеоне, нерешено прво полувреме, тврда игра, еден гол дадоја и се чуваја после, настрана шо имаше 1 чист пенал за Атлетико и 1 сумлива ситуација со Видал, така да заслужено си тепа Атлетико, СИМЕОНЕ НЕВЕРОЈАТЕН ТРЕНЕР!
Martin Skrtel & Dejan Lovren have won just 1 tackle between them against Basel tonight. That was in the 10th minute.
Mario Balotelli completed just 6 passes in the first half against Basel, only 1 more than Simon Mignolet.
#Schooling
Напишав негде дека ја контролираја играта или слеп си?Сакаш да кажеш дека Атлетико цело време ја контролираа играта? Дека Симеоне сакал така да игра неговиот тим?
Или пак си еден од оние кои не го гледале натпреварот, ама знаат се да прокоментираат како се одвивала утакмицата
А тоа што му поништија чист гол некако не ти се спомнува а?Не е спорт ова, ова е криминал UEFA MAFIA MAFIA MAFIA ноу комент !!!
![]()
![]()
Велик фудбалер ...... не, ова е diva невиденa вистински талент !!!
А тоа што му поништија чист гол некако не ти се спомнува а?
Тоа што му поништиа чист гол е стандардна грешка која е присутна речиси во секој натпревар одигран во светот, предизвикува се од брзината на дејствијата и судиите не могат секогаш да се на точната линија за да ја констатираат, во прашанье са сантиметри по некогаш !!!
Дури и од ФИФА признаваат дека единствено решение за решение на овој проблем е воведување на видео повторување.
А што се однесува до пеналот, судијата е точно до ситуацијата, се следи непосредно и веднаш непоколебливо покажа белата точка, нема тука никаква основа за оправдување, ниту бил далеку, ниту е потребна некоја прецизност до сантиметри како е при ситуациите за офсајд !!!
А да прашам уште судијата зошто не даде пенал за Лудогорец не ти се спомнува а!?!?!?