Фан клуб - РК Вардар

Нема што повеќе да се каже после постот на Коњаникот.. се има кажано... али едно нешто ќе кажам дека после овој меч и опростувањето од КАЛЕ и од ВУЈО:place:, веќе ништо нема да биде исто, па каква сакала нека биде новата сала, никогаш нема да ја има таа атмосфера од КАЛЕ, која веќе почнува да буди спомени..
И за крај уште еднаш ВУЈО МАЈСТОРЕ ВУЈО МАЈСТОРЕЕ!!! :cuc:

Нема што повеќе да се каже после постот на Коњаникот.. се има кажано... али едно нешто ќе кажам дека после овој меч и опростувањето од КАЛЕ и од ВУЈО:place:, веќе ништо нема да биде исто, па каква сакала нека биде новата сала, никогаш нема да ја има таа атмосфера од КАЛЕ, која веќе почнува да буди спомени..
И за крај уште еднаш ВУЈО МАЈСТОРЕ ВУЈО МАЈСТОРЕЕ!!! :cuc:
Ајде срце,немој да жалиш за минатото,ќе имаме ако господ сака уште многу убави мигови!!Еден е Вардар,еден е Вардар....еден е Вардар..еден е Вардар

Vujo MAJSTORE!!!!!!

Impresii koa ke sednam pred PC ama karacic malce me nakurci koa gi terashe nakaj soblekuvalna na krajot. Pocit za Aleks on najveke insistirashe da se vratat.
А што требаше, кога они застануваат пред вас да ја прослават победата со вас, вие не ги ебете два посто и скандирате Вујо мајсторе кој си отиде во соблекувална! Па ја ич не би ви се вратил после такво одјебување, они лудаци што се вратија, па после она бламирање со тегнење за дресови, шорцеви и сл. Мизерија, целата прекрасна атмосфера ја укакавте за 5 минути!

А што требаше, кога они застануваат пред вас да ја прослават победата со вас, вие не ги ебете два посто и скандирате Вујо мајсторе кој си отиде во соблекувална! Па ја ич не би ви се вратил после такво одјебување, они лудаци што се вратија, па после она бламирање со тегнење за дресови, шорцеви и сл. Мизерија, целата прекрасна атмосфера ја укакавте за 5 минути!

Ќе се сложам со тебе само околу моментот кога повторно се повтори истата слика од лани во ЛШ кога имаше влегување во терен, влечење на дресови, дури и некои абдали вчера покрај дргуото им ја бараа и спортската опрема што ја носат под дресовите :cautious: Терзиќ им вика: дечки само две имам вакви не можам да ви дадам, абе ај дај ваму било што....
Некои не се научија на културно однесување џабе е.
Ја изгледав снимката, убаво звучеше Шалала Вардар Скопјеее, Марковиќ си растурил вчера како не ја видов акцијата со Столе атрактивна беше.

Сабја, Степанчиќ е си го погодил презимето, добро крило е, после снимкава добар впечаток ми остави и пикерот нивен Брозовиќ у фаца и број на дрес ист ко Столе, 91 година добро се носеше со нашите пикери.
Првиот тајмаут на Вујо: Момци ајде храбро одиме исто како против Кил:pos:
И моментот вчера кога Загреб едно 3-4 минути доцнеа на полувреме еден од судиите им влезе во соблекувална да ги вика:D.

Сабја, Степанчиќ е си го погодил презимето, добро крило е, после снимкава добар впечаток ми остави и пикерот нивен Брозовиќ у фаца и број на дрес ист ко Столе, 91 година добро се носеше со нашите пикери.

Аха, 2 метри крило. :D Десен бек е.

Неспособните пак по старо, објавија дека сезонските карти од денес ќе се заменуваат одам на билетара не им биле готови, а не објавуваат за тоa:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

А шо играчите не знаеа дека ќе се скандира за Вујо?

Го испратија со скандирање и играчите требаше да останат да допрослават.

Тоа со тегнење за дресови,шорцеви беше бламирање и се согласувам со тоа. Истото го искоментирав вчера.

Столе дури и се напизди кога му ја бараа блузата.

Степанчиќ е одличен десен бек и мислам дека летово го контактираа за евентуален трансфер али ништо не испадна.

Обично пракса и традиција на Загреб е да ги растат децата стрикно за германски пазар :)

Како и да е, најверојатно Македа ни се придружува од идната сезона кој по мене е поквалитетен во голема мера од Степанчиќ така да сме покриени одлично :D

Инаку и ја истото се сложувам дека ептен е простачки да им се влегува таму и да се грабаат за дресовите. Горбок едниот го фрли после друг облече и тој му го земаа. Истото и на почеток на Лацковиќ. Тие селски работи треба да прекинат.

На Лацковиќ му влезе тој и прво Лацковиќ не ни знаеше дали треба да го даде дресот, дека сите беа облечени и можеби им е забрането после секоја утакмица да ги даваат дресовите, но тој со сила го соблече и Лацковиќ почна да смее :D

Почитувани,

Се извинуваме но поради технички проблеми, замената на сезонските картици место во 12:00 ч. ќе започне во 15:00 часот.

Со почит,
Тимот на ‪#‎MkTickets‬

А на другаров што отиде да ги подигне прееска му рекле со Чеховски ќе се влага со ваучерот, не биле готови. Ако се овие нормални...

Ти важно си лупнал пари,сеа ќе си играат играчи со нас:tapp:.

Подобро што не можев вчера да бидам на Кале, мада многу ми е криво. Го прашувам татко ми, абе како вчера Вардар? Почна да плаче човеков и да ми кажува за моментите со Вујо. Кога татко ми не издржал, што го немам во живот видено таков и тоа ден после утакмицата, јас веројатно ќе бев како мајка ми во времето на шпанските серии :icon_lol:

Броена им е опремата ама прост народ не сфаќа. Ете сеа ќе им отворат фан шоп, купи си од таму ист таков, нека ти го потпишат играчите и крај.

Лацковиќ стварно почна да се смее откако набрзина му го соблекоа дресот а Горбок прв го фрли во публика.
Столе се тегнеше со двајца и не ја даваше блузата ама сигурно со право бидејќи им е забрането да даваат дел од опремата.

Терзиќ го соблекоа па не можеше да најде дрес за да даде интервју па од публика му фрлија дрес од Прибак и пак го вратија пошо не беше негов и овој го врати дресот.

Глупо изгледаше цела таа бркотница за дресови, еве нека фрлаат секоја утакмица по 10 потпишани дреса накај публика и сите задоволни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom