Фан клуб - РК Вардар

Црвенковска да не ги одделеше којзнае до кај ќе ескалираше ситуацијата :icon_lol:

А над мене беше Билјана Црвенковска и се утепа од викање накај редарите да не пуштаат никој, пошто броена е опремата. Јас се помислив едно време да побарам да ми ја даде маичката што ја носеше... :pipi:

Шо функција и дале на таа бе координатор на редарите?:icon_lol:

Ауф колку ме нервираше вчера

А над мене беше Билјана Црвенковска и се утепа од викање накај редарите да не пуштаат никој, пошто броена е опремата. Јас се помислив едно време да побарам да ми ја даде маичката што ја носеше... :pipi:
Сега на играчите по -50 евра, или немам поим колку пари се движат дресови Хумел, па да видиш дали ќе даваат од следната. :D

Неспособните пак по старо, објавија дека сезонските карти од денес ќе се заменуваат одам на билетара не им биле готови, а не објавуваат за тоa:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
И јас го јадев истиот стап, мене дури ми рекоа дека на првата утакмица ќе се влегувало со ваучерите, а сега гледам објава дека од 15 часот ќе почнела замената. Јеботе, па не го водите Тинекс Пролет, Вардар го водите.

Клипче вика и дале на оваа 400€ и да вришти таму по редари, новинари, да се слика, да вика за прес конференции, у тежок филм е :icon_lol:

Има функција Црвенковска некоја во клубов и на мејлови враќа она :D

Лекот за сељаците како тој што со сила му го зема дресот на Лацковиќ е едноставен.Пушташ 10 припадници на ЕБР да му ја скршат главата во сред сала и да видам после дали на некој ќе му текне да влезе на терен и со сила да соблекува играчи.Само ќотек е решението за да се искорени колку-толку тоа сељачкото што го има во поединци.Ако играчот сака и пред се ако има дозвола да го даде дресот сигурно нема да го скрие негде и дома да си го носи,а не знам и каков е тој мерак што го имаат сељаците на дрес земен со сила.

Последно уредено:
Лекот за сељаците како тој што со сила му го зема дресот на Лацковиќ е едноставен.Пуштат 10 припадници на ЕБР да му ја скршат главата во сред сала и да видам после дали на некој ќе му текне да влезе на терен и со сила да соблекува играчи.Само ќотек е решението за да се искорени колку-толку тоа сељачкото што го има во поединци.Ако играчот сака и пред се ако има дозвола да го даде дресот сигурно нема да го скрие негде и дома да си го носи,а не знам и каков е тој мерак што го имаат сељаците на дрес земен со сила.
Не сум сигурен дека баш ќотекот е решението, но прилично беше сељачко бркањето на играчите низ сала, на некој од играчите и шорцевите сакаа да му ги земат :facepalm:

Не сум сигурен дека баш ќотекот е решението, но прилично беше сељачко бркањето на играчите низ сала, на некој од играчите и шорцевите сакаа да му ги земат :facepalm:

Тогаш некоја казна од 900 еура да му репнат и да бега од дресови како од ѓавол.Кај нас 90% од народов може да се опамети или ако му здрват 20ина пендраци или ако добро го удрат по џебот.Да е прв пат ќе разберам некако,но кога истата работа се повторува веќе неколку пати мора да се превземат мерки од кои што ќе се тресат сите.Целата група страда заради ваквите поединци.Се што се направило до тогаш на еден начин паѓа во вода во неполни 2 минути...без разлика на тоа што претходно имало навивање за 10ка цели 60 минути и што на Вујо му се приредил пречек каков што не се памти во државава.

Беше некој до билетарата да си ги подигне блок картите? Ако бил некој нека пренесе впечатоци :) конкретно дали воопшто има пластични карти или нема.

Беше некој до билетарата да си ги подигне блок картите? Ако бил некој нека пренесе впечатоци :) конкретно дали воопшто има пластични карти или нема.
Не бе, не се нормални еј!!!
Значи, втор пат одам и пак ништо. Има донесено дел од блок билетите, пластични ко лани. Ама јас имав таа среќа, моите да бидат во неиспринтаните. По 18:00 часот да сум поминел, ќе биле готови. Какви аматери, ужас!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom