Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега на играчите по -50 евра, или немам поим колку пари се движат дресови Хумел, па да видиш дали ќе даваат од следната.А над мене беше Билјана Црвенковска и се утепа од викање накај редарите да не пуштаат никој, пошто броена е опремата. Јас се помислив едно време да побарам да ми ја даде маичката што ја носеше...![]()
И јас го јадев истиот стап, мене дури ми рекоа дека на првата утакмица ќе се влегувало со ваучерите, а сега гледам објава дека од 15 часот ќе почнела замената. Јеботе, па не го водите Тинекс Пролет, Вардар го водите.Неспособните пак по старо, објавија дека сезонските карти од денес ќе се заменуваат одам на билетара не им биле готови, а не објавуваат за тоa![]()
Клипче вика и дале на оваа 400€ и да вришти таму по редари, новинари, да се слика, да вика за прес конференции, у тежок филм еА над мене беше Билјана Црвенковска и се утепа од викање накај редарите да не пуштаат никој, пошто броена е опремата. Јас се помислив едно време да побарам да ми ја даде маичката што ја носеше...![]()
да, за регионалната лига е мислам одговорнаИма функција Црвенковска некоја во клубов и на мејлови враќа она![]()
Не сум сигурен дека баш ќотекот е решението, но прилично беше сељачко бркањето на играчите низ сала, на некој од играчите и шорцевите сакаа да му ги зематЛекот за сељаците како тој што со сила му го зема дресот на Лацковиќ е едноставен.Пуштат 10 припадници на ЕБР да му ја скршат главата во сред сала и да видам после дали на некој ќе му текне да влезе на терен и со сила да соблекува играчи.Само ќотек е решението за да се искорени колку-толку тоа сељачкото што го има во поединци.Ако играчот сака и пред се ако има дозвола да го даде дресот сигурно нема да го скрие негде и дома да си го носи,а не знам и каков е тој мерак што го имаат сељаците на дрес земен со сила.
Не сум сигурен дека баш ќотекот е решението, но прилично беше сељачко бркањето на играчите низ сала, на некој од играчите и шорцевите сакаа да му ги земат![]()
Не бе, не се нормални еј!!!Беше некој до билетарата да си ги подигне блок картите? Ако бил некој нека пренесе впечатоциконкретно дали воопшто има пластични карти или нема.