Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да се пофалам само :D:D

Него сеа на што да ги опнеме париве ?? ЛШ некој тип ?

Мене ме фаќаат око Шалке,Барселона и Ајакс ,ама помладите од 19 години

Шалке У19 - Марибор У19 - Х2
ПСЖ У19 - Барселона У19 - 1Х
АПОЕЛ У19 - Ајакс У19 - 1Х

За утре овие, ол ин.

Шалке У19 - Марибор У19 - Х2
ПСЖ У19 - Барселона У19 - 1Х
АПОЕЛ У19 - Ајакс У19 - 1Х

За утре овие, ол ин.

мајтапот на страна,ПСЖ прима од Ајакс 6 гола и очекуваш на младите од Барселона да му се држи?..Апоел па да не прајме муабет за со Ајакс(сите знајме каква школа имаат), а Шалке се во Германија каде се вложаат огромни суми за младите кадри и плус германците се дисциплинирани ,а Марибор се од Словенија и плус играат на гости и сигурно се отидени на екскурзија..размислете малце и типојте држат вода ,само не знајме шо коефициенти има

Абе какоф мајтап, тие ќе ги играм па што сака нека биде. Утре ќе го сликам лифчето коа ќе фатам.

Да се пофалам само :D:D

Него сеа на што да ги опнеме париве ?? ЛШ некој тип ?
Ако нема шо да му прајш, дај ми ги мене посекако ми требат за на факултет :D

utre mislam BATE protiv atl.bilbao 1 .. sto mislite ?

Белоруска екипа која не знај кај тера и прими 6 парчиња од Порто во првото коло ќе ја играш да победи против Атлетико Билбао?..добро бе уште не сфативте дека Шпанската лига е многу поквалитетна спрема другите лиги?..Тие Бате неможеа Скендербериа Корча да ги победат дома не пак Билбао..ова е чиста двојка

Белоруска екипа која не знај кај тера и прими 6 парчиња од Порто во првото коло ќе ја играш да победи против Атлетико Билбао?..добро бе уште не сфативте дека Шпанската лига е многу поквалитетна спрема другите лиги?..Тие Бате неможеа Скендербериа Корча да ги победат дома не пак Билбао..ова е чиста двојка
Значи пукај 1 @nino и заокружи си ја пред да почне.

Добро бе нормални се овие Ренџерс? 40та минута 0-3 губат упм.
Џони ти да не си замешан?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom