Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
3500 добивка за сега, ако испадне Валенсија 13000 ќе биде, али добро е и вака со оглед на уплатата и на тоа дека сум без скршен денар :D, али утакмициве што ги фатив :drk::drk:. (Салзбург ја чкртнав 0-0 беше 80та мин. :D).
IMAG0234.jpg

3500 добивка за сега, ако испадне Валенсија 13000 ќе биде, али добро е и вака со оглед на уплатата и на тоа дека сум без скршен денар :D, али утакмициве што ги фатив :drk::drk:. (Салзбург ја чкртнав 0-0 беше 80та мин. :D).
Прегледај го приврзокот 103490
Убо лифче, сепак со 50 за 1000 и кусуро :LOL:

Пик Сегед 1.15 :facepalm:

Едит: Шо ќар дека ја сврти Пик Сегед ко и Загреб ја сврти со Кил :(

Последно уредено:
Има ли негде да видам за некој тим повредени играчи ова она .. Сакам да видам за утре Ренџерс против Хиберниан гледам добар коефициент им даваат (сигурно поголем ќе има во супертип) па сакам да ги бапнам за тешка пара сврзани со 3 текми со мал коеф ..

Aj да пробаме среќата во доцните часови.

LA Galaxy - Red Bulls

3+ @ 1.53, 4+ @ 2.25. GG3+ @ 2.05 и над 12 корни @ 3.75

На поситно @ 7.50, над 14 корни...

i dvete[DOUBLEPOST=1411910778][/DOUBLEPOST]
jak koef bese 1,90 za milan T2 vo zlatna kopacka .. a kolku ne mi se logicni toa e cudno edno.. Davaat 1,07 za milan dava gol, a 1,90 za milan T2.. poklon koeficient
коеф е добар ама тие се скапаници ... ги имав со Металург 53,5- данкерк т1- 24,5 барса 2со хен -8,5 и митиланд 1 ама ете овие скапаниве не дадоја уште еден гол ....

Заебете денес само без врска парите ќе си ги дадите, гледајте за утре нешто, мене така од око шо ми фатиа Челзи, Сити и Шалке треба да победат.

Заебете денес само без врска парите ќе си ги дадите, гледајте за утре нешто, мене така од око шо ми фатиа Челзи, Сити и Шалке треба да победат.
И за ЛШ нема убај утакмици, ете само овие шо ги кажа, ама и Сити не е сигурна
И викендо ѕирнав нема нешто посебно

Мене Пандурии ми фаќа око за двојка, некако многу мал ми е коеф. за кец, мислам дека ќе има нешто утакмицава...:D

nekoj da mi objasni za tie fiksovi , plus sistem kako se racuna ?
За минимална добивка ги множиш коефииентите од фиксојте * најмалите коеф од бараниот систем * (уплата/комбинации)

Викендов, Сити 2ка 1.53 и Наполи 2ка 1.80.

2.75 коеф за 3000 = 8200

Ќе идам по правилото пара на пара иде ,ако не даде толку од овој спорт.

Да се пофалам само :D:D

Него сеа на што да ги опнеме париве ?? ЛШ некој тип ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom