- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 1.020
- Поени од реакции
- 575
Можно е7-8 кила за 2 недели можат да се скинат само доколку ти пресечат рака ....
Не ми се верува како наседнувате на вакви срања...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можно е7-8 кила за 2 недели можат да се скинат само доколку ти пресечат рака ....
Не ми се верува како наседнувате на вакви срања...
Значи јас зборам дека во рекреативен билдинг реално губење на 7-8 кг сало со минимална загуба на мускул за две недели(па прашање е дури и за два месеци) не е можно.Можно есамо се губи и многу мускул (втората работа што се прави е дехидратација ако сака да ги скине како кг), а 6-7кг чисто сало ниту со ECA стак нема да го скине за толку кратко.
Значи јас зборам дека во рекреативен билдинг реално губење на 7-8 кг сало со минимална загуба на мускул за две недели(па прашање е дури и за два месеци) не е можно.
Друга ствар е ако збориме за дехидрација , за луѓе што користат лекови, за почетници што имаат 150 кг сало и слични "екстремни" случаеви.
Ако гледаме нереално јас дневно (утро - вечер) варирам 2-3 кила ама тоа не е слабеење а најмалку топење масни наслаги како што му е него целта![]()
какви тестенини јадете? обичните белите или интегралните? треба ли да се пази на ова? некои ми кажаа дека интегралните биле варка само боја ставале.
Нема разлика, само диетални влакна и помалку калории.
Ова ме потсети на политичарите наши кога не внесуваат во Европска Унија, а вчера официјално објавија дека во следни 5 години нема да се прошири Европската унија. Така и твојов муабет, ЈАДЕТЕ БАКЛАВА и имајте плочки. Секој залак што го јадеш во денот ти е значаен, времето кога го јадеш уште повеќе, а што содржи тоа што го јадеш најмногу.Нема лоша храна има лоша исхрана ;-)
Едно прашање: Пилешкото (стекот) строго мора да се вари или и на скара е сосема во ред?
Едно прашање: Пилешкото (стекот) строго мора да се вари или и на скара е сосема во ред?