Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
И чекај сега ти претходно збореше за Силекс Брегалница а сега ми кажуваш за македонска ракометна женска лига?
Јас само се надоврзав на твојот коментар кога веќе си решил да ги гледаш Брегалница и Силекс гледај ги и Леов Кожувчанка и остали.. колку пари - толку музика.:D:D

Полека малце ние што кукаме дека ни се скапи го пратиме Вардар на три фронта, барем јас го пратам за другите незнам.Можеби ќе отидам и на вториот тим на жениве да ги погледам, еве и СЕХА лига мечевите се интересни оваа година и за таму треба билет исто.
За мене реално е скапо, ама за некој што ќе отиде да речеме само на ЖРК ќе му биде ефтино што е нормално.
Не лупајте само безвезе кога повеќе од еден клуб во животот не сте прателе.
Сите го знаеме стандардот во Македонија и со едни разумни цени би можело да се гледаат сите домашни натпревари.
Сега барем имаат нивна сала и можат да направат повеќе пакети и различни попусти.

Ако губат од Локомотива, што да кажеме за Подравка и Турингер?

https://www.facebook.com/rakometniv...5087363517170/960353890657176/?type=1&theater
Резултатот ќе биде ставен во втор план. Приоритетна е играта, функционирањето на линиите и да видам кога и како можам да ротирам со поставата“ - изјави стратегот на црвено -црните, Индира Кастратовиќ. ;)
бтв победа
20:22

Не сакаат тактика да откриваат у предсезона, 2-3 дена пред почнување на сезона во македонска лига. Сигурно од Жито Прилеп пратиле скаути да ја следат играта :icon_lol:

акцентот е ставен на Будуќност

ЖРК Будуќност 2014/15, надградени и проширени

10612786_960185097340722_5096199760712655923_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom